Bosch Vaskemaskiner

 

Bosch Vaskemaskiner

Mangler du en Bosch vaskemaskine? Så kan du herunder se en komplet oversigt over de mange forskellige modeller. Sammenlign priserne og sikre dig, at du gør en god handel. En Bosch vaskemaskine er et af de førende mærker inden for vaskemaskiner. Derfor får du naturligvis også er bredt udvalg at gå på opdagelse i, som både dækker de billige- og dyre vaskemaskiner. Vaskemaskiner fra Bosch er kendte for deres eminente centrifugeringsevne i klasse A, hvilket giver dig et hurtigt og effektivt vaskeresultat. Hos Bosch sætter de stor pris på brugervenlighed, hvilket det stilrene og enkelte design understreger. Med en vaskemaskine fra Bosch får du en af de bedst sælgende mærker i Danmark.

Bosch

Vaskemaskiner fra Bosch er kendt som gode kvalitetsmaskiner der håndterer alle moderne krav. I Bosch’s udvalg af vaskemaskiner finder du både små maskiner, som egner sig til den lille husholdning, hvor der måske kun vaskes en maskinfuld eller to om ugen, og til den store sportsivrige børnefamilie, hvor vaskemaskinen er nødt til at køre flere gange dagligt for at kunne følge med.

Priserne afhænger naturligvis af vaskemaskinernes specifikationer. En maskine med lav kapacitet og langsommere centrifugering er ofte billigere end en stor maskine med høj centrifugering og mange programmer.
Men Bosch vaskemaskiner er ofte på slagtilbud forskellige steder på nettet, så ind imellem finder man rigtig gode tilbud selv på topmodellerne.

Langt de fleste vaskemaskiner fra Bosch kommer i standardmål på ca. 60 x 60 x 85 cm, så de passer sammen med standard bryggers- og køkkenskabe og de standard tørretumblere, som de skal danne vaskesøjle med.
Men Bosch producerer også specielle vaskemaskiner, der er tilpasset særlige forhold. F.eks. fører de en topbetjent vaskemaskine, som kun er 40 cm bred, og som derfor kan placeres næsten hvor som helst.

Når du køber en Bosch vaskemaskine, skal du være opmærksom på lågens størrelse. En stor låge, der åbner meget gør opgaven med at fylde og tømme vaskemaskinen meget lettere. Så kig efter lågens størrelse og åbnevinkel, når du vælger vaskemaskine.

Langt de fleste moderne vaskemaskiner har energimærke A eller bedre. Det gælder også Bosch-maskinerne, så det er let at vælge miljørigtigt hos Bosch.
Bosch vaskemaskiner klarer sig generelt godt i tests og anbefales ofte af ejerne. Man kan derfor være rimeligt tryg ved at vælge en vaskemaskine fra Bosch.

Flere produkter under denne reklame

Vaskemaskine 9 kg, Frontbetjent, Energiklasse A+++, Bredde: 60 cm, Hvid, Selvdoserende: i-DOS Mere Info

Middelbedømmelse: 4.9 6 Brugeranmeldelser


Vaskemaskine 8 kg, Frontbetjent, Energiklasse A+++, Bredde: 60 cm, Hvid, Selvdoserende: i-DOS Mere Info

Middelbedømmelse: 4.7 15 Brugeranmeldelser


Vaskemaskine 8 kg, Frontbetjent, Energiklasse A+++, Bredde: 59.8 cm, Hvid, Selvdoserende: ... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv revision


Vaskemaskine 8 kg, Frontbetjent, Energiklasse A+++, Bredde: 59.8 cm, Hvid, Selvdoserende: ... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv revision


Vaskemaskine 7 kg, Frontbetjent, Energiklasse A+++, Bredde: 59.8 cm, Hvid, Selvdoserende: ... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv revision


Pris

Betjeningstype ?

Energiklasse ?

Vaskekapacitet

Farve

Produkttype

Centrifugering (omdr./min)

Centrifugeringsevne

Mærke 1

Støjniveau (dB)

Støjniveau ved centrifugering (dB)

Tromle volumen (liter)

Vaskeprogram (min)

Kontrolpanel

Vandforbrug pr. vask (liter)

Energiforbrug (kWh/wash)

Spænding (Volt)

Bredde (standard)

Højde

Dybde

Bredde

Vægt

Sider: 1 2 3 4

Total antal sider: 4