Gorenje

Gorenje er kendt som et billigt mærke inden for vaskemaskiner.
Gorenje producerer blandt andet vaskemaskiner, som er bedst egnede til meget små husholdninger, hvor vaskemaskinen ikke skal køre så tit, og hvor der ikke er behov for en meget effektiv centrifugering. Men så fås en vaskemaskine også ofte til en pris på cirka det halve af en andre mærkers billigste modeller. En sådan vaskemaskine har en kapacitet på ca. 5 kg vasketøj og centrifugerer med 1000 omdrejninger.

Men på trods af sit ry som billigmærke, findes der også eksklusive kvalitetsvaskemaskiner fra Gorenje. Der findes store maskiner med både 7 og 8 kg kapacitet, og der findes maskiner, der centrifugerer med 1400 til 1600 omdrejninger pr. minut. Og så er vasketøjet altså lige til at putte i tørretumbleren uden at man behøver afsætte hele husholdningsbudgettet til strømforbruget.

De fleste Gorenje vaskemaskiner ligger i energiklasse A, hvilket har stor betydning for deres strømforbrug. Der er jo ikke meget ved at spare penge på at købe en billig model, hvis man blot sætter hele besparelsen over styr, så snart man begynder at vaske.

Gorenjes maskiner har de gængse vaskeprogrammer, som egner sig til de almindelige danske forbrugere, og topmodellerne har selvfølgelig også masser af specialprogrammer og automatik.
Vær især opmærksom på muligheden for at vælge en vaskemaskine med et kort program på under en halv time, hvis tøjet ikke er så beskidt, men skal bruges igen i en fart.

Gorenje fås i de fleste hvidevarebutikker og har i årevis været et populært mærke på det danske marked. I anmeldelser får mærket kritik for en lidt billig finish, men dette har ingen indflydelse på vaskeevnen – kun på prisen.

Vaskemaskine 7 kg, Frontbetjent, Energiklasse A+++, Bredde: 60 cm, Sort, Børnesikring, Aqu... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Flere produkter under denne reklame

Vaskemaskine 6 kg, Fritstående, Frontbetjent, Energiklasse A+++, Bredde: 60 cm, Hvid, Damp... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Vaskemaskine 8 kg, Fritstående, Frontbetjent, Energiklasse A+++, Bredde: 60 cm, Hvid, Børn... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Pris

Mærke 1

Betjeningstype ?

Energiklasse ?

Vaskekapacitet

Farve

Produkttype

Vaskeevne

Støjniveau v/vask (dB)

Støjniveau v/centrifugering (dB)

Centrifugeringsevne

Centrifugering (omdr./min)

Kontrolpanel

Tromlekapacitet (liter)

Door Swing

Vandforbrug/år (L)

Energiforbrug (kWh/vask)

Energiforbrug (kWh/år)

Restfugtighed (%)

Type af sikring

Effekt

Spænding (Volt)

Bredde (standard)

Højde

Dybde

Bredde

Vægt

Sider: 1 2

Total antal sider: 2