Frysere(786)

En fryser er god at have, hvis du gerne vil gemme fødevarer til en anden god gang. Du skal blot sørge for, at fryseren er stillet på minus 18 grader. Når du skal ud og vælge ny fryser, så overvej for det første, hvad dit behov er, for jo større en fryser er, jo mere strøm bruger den. Er du typen, der køber tilbudsvarer og lægger dem i fryseren, er der selvfølgelig stadig mange penge at spare med en stor fryser. Du bør også tjekke energimærkningen, hvor det som altid gælder om at få så mange plusser som muligt. Vidste du, at en A+ fryser bruger cirka dobbelt så meget strøm som en A+++ fryser? Det kan blive til mange penge på et år!Populære mærker: Bosch, Electrolux, Scandomestic, Siemens, Whirlpool.

...

Fryser køberåd

Først og fremmest

Alenestående frysere er en glimrende løsning, hvis du har behov for ekstra plads til at opbevare fødevarer, eller hvis du ønsker at holde dit køleskab og din fryser separat adskilt. De primære overvejelser omhandler størrelse, funktioner og pris.

Pris

Prisen på en basal fryser starter fra omkring 750,- og går til op over 23000,- for en topkvalitets model. Der er ikke meget forskel på pris imellem kummefrysere og fritstående frysere. Frostfri frysere bruger sofistikeret selv-afrimende teknologi, og koster derfor mere. Startprisen for frostfrie modeller ligger på omkring 1850,-.

Typer

Opretstående

Opretstående frysere kommer med hylder og skuffer, hvilket gør det lettere for dig at organisere din mad. De har mindre fryse kapacitet end kummefrysere, så de er muligvis ikke det bedste valg, hvis du ønsker at opbevare større genstande, eller store mængder mad.

Kummefrysere

Ideelle til at fryse mad i større mængder, og med muligheden for at fryse store stykker mad på grund af deres større opbevaringskapacitet. Kummefrysere er perfekte, hvis du har brug for at fryse en masse mad. De åbner fra toppen og har hverken hylder eller skuffer, så det kan være lidt mere bøvlet at finde maden igen. De er store, omfangsrige og kan ikke integreres i dit køkken, så du vil muligvis ønske at opbevare dem i din garage eller i dit redskabsskur.

Mini

Mini frysere er energieffektive, men kan ikke opbevare meget. De er gode som en tilføjelse til en større fryser, eller hvis du ikke har megen plads tilgængelig.

Størrelse og pasform

En frysers ydre mål reflekterer ikke nødvendigvis mængden af tilgængelig indre plads hvilket kan være op til 20% mindre end de specificerede mål. Tag skufferne i betragtning er de fastmonterede, eller er det muligt at ændre deres placering? Overvej også hvordan hylderne, håndtagene og støbningerne spiller ind.

Standardbredden for opretstående frysere er 60cm, med en dybde på 62cm og en variabel højde. kummefrysere har ikke en gennemsnitlig størrelse, men deres bredde er normalt over 55cm. Du bør også undersøge hver models kapacitets mål, hvilket indikeres i rummeter eller netto liter.

Funktioner

Frostfri

Frostfri frysere forebygger ophobningen af is ved at cirkulere luft, der fjerner overskydende luftfugtighed. Det er en fremragende lille funktion, men den kan være dyr, Det betyder også, at du ikke kan pakke din mad for tæt sammen, da luften skal have muligheden for at cirkulære korrekt.

Sikkerhed

Nogle kummefrysere kommer udstyret med børnesikrede låse, døralarmer og temperatur advarselslamper.

Termostat

Indbyggede termostater hjælper dig med at holde din fryser på den mest energieffektive temperatur på -18C. Alle frysere vil have en klimaklasse, der informerer dig om den optimale temperatur.

Fast Freeze

Fast freeze er et program, der giver din fryser et energi boost, som gør det muligt for dig at fryse mad hurtigere. De fleste modeller slår fast freeze fra automatisk, men nogle kræver at du gør det manuelt.

Energieffektivitet

Køleapparater kører hele tiden, og er derfor de dyreste energislugere næstefter centralvarme. Det er bestemt værd at investere i en energieffektiv fryser for at spare energi og penge.

  • Den mest energieffektive model er A++, og den mindst effektive er C

  • Fordi kummefrysere er mindre energieffektive, rangerer deres vurdering fra A til E

  • Ældre modeller rangerer fra A til G

Prøv at holde din fryser lukket i så lang tid som muligt, og vær sikker på at forseglingen ved døren er ren: dette forebygger opbygningen af is. Prøv også at undgå at overfylde din fryser, da frysere, der er tætpakkede ikke kører nær så effektivt.

Filter

Vis