LG Tørretumblere

 

LG

LG giver dig noget at vælge imellem, når du har brug for ny tørretumbler. Produkter fra LG er miljøvenlige, holdbare og i flot design.

Det kan være svært at vælge ny tørretumbler

Det er ikke gjort med at vælge en tørretumbler i rette pris og udseende. Der skal tages stilling til miljøvenlighed, holdbarhed, hvor stor tørretumbleren skal være, hvilke programmer der er brug for, og hvor meget tørretumbleren må støje i brug.

EUs energimærkning

EUs energimærkning er en obligatorisk mærkning af tørretumblere og andre produkter. På en skala fra A-G angiver mærket på tørretumbleren, hvor energieffektiv den er. A er den bedste vurdering, en tørretumbler kan opnå.

Støjsvage og brugervenlige tørretumblere fra LG

LG producerer kun kondenstørretumblere i standardmål, og der er både sensor- og tidsstyrede programmer. Tørretumlerne har et lavt støjniveau takket være LG Lo Decibel-systemet.
LG har tænkt i brugervenlige tørretumblere. Modellerne er forsynet med et letforståeligt kontrolpanel, som alle kan anvende.
Der er god plads i LGs tørretumblere, som alle har en 122 liter tromle. Den ekstra plads giver en mere effektiv tørring.

Avancerede funktioner med LG tørretumbler

LG har også tænkt på særlige finesser. Med en LG tørretumbler får du en praktisk indsatskurv at lægge sportssko i, så de ikke støjer ekstra, når de bliver tørret, og der er mange avancerede funktioner. Det betaler sig også at gennemgå mulighederne for at vælge en LG tørretumbler med særlige sensorstyrede programmer såsom hurtigtørring, uld- og sportstøj, skabstørt, let tørt eller et program specielt udviklet til dyner og kraftige tekstiler.
Giv dig tid til at vælge din LG tørretumbler – så kan du tørre næsten alt!

Frontbetjent Kondenstørretumbler, 8 kg, Energiklasse A++ , Indbygget Wi-Fi, Mobil app styring Mere Info

Middelbedømmelse: 4.6 17 Brugeranmeldelser

Frontbetjent Kondenstørretumbler, 7 kg, Energiklasse A++ , Varmepumpe, Udsat start, Displa... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Flere produkter under denne reklame

Frontbetjent Kondenstørretumbler, 8 kg, Energiklasse A , Varmepumpe, Udsat start, Display,... Mere Info

Middelbedømmelse: 4.3 2 Brugeranmeldelser

Pris

Type ?

Energiklasse

Kapacitet

Bredde (standard)

Mærke 1

Tørretid

Kapacitet

Lydniveau

Betjeningspanel

Tilslutningseffekt

Spænding

Energiforbrug (kWh/år)

Højde

Dybde

Bredde

Vægt

Sider: 1

Total antal sider: 1