HP Tablets

 

HP Tablets

HP tablets til både underholdning og arbejde

Den første tablet på markedet var iPad’en, som Apple lancerede. For mange er det stadig lig med den rigtige tablet. Men efterhånden findes der også mange andre gode bud på en smart og velfungerende tablet.

Tablets fra mobilproducenter

I årene efter iPad’ens indtog på markedet kom de fleste producenter af mobiltelefoner og computere en efter en med deres bud på en tablet. Der var tablets fra HP, Samsung, Nokia, HTC osv.

Mens mange sværger ubetinget til Apples produkter, nogle endda stort set uden at se på hvad de rent faktisk indeholder, kigger andre også gerne på tablets fra andre producenter. Og mange af de andre producenter er efterhånden kommet godt med og byder således på gode alternativer til iPad’en.

Dyr eller billig tablet

Når du skal vælge din tablet, er det klogeste, du kan gøre, først og fremmest at kigge på, hvad du skal bruge den til. Og så vælge tablet ud fra det sammenholdt med, hvor mange penge du vil bruge på en tablet.

Hvis du kun skal bruge din tablet, når du sidder i sofaen og skal tjekke e-mails eller surfe lidt på nettet, er der ingen grund til at ofre den største og dyreste tablet. Her kan du sagtens nøjes med en billigere udgave.

HP har tablets til mange priser

HP er en af de tablet-producenter, der både har dyre og billige tablets på hylderne. HP Slate er for eksempel et godt bud på en HP tablet, der har meget at byde på til prisen. I den helt anden ende af skalaen finder du derimod HP Spectre x2 Pro 13, der er en superprofessionel tablet indeholdende alt, hvad du kan forestille dig, og alt hvad du måtte få brug for, hvis du skal bruge din tablet til arbejdsbrug. Og midt imellem de to tablets finder du for eksempel HP Pro.

Sammenlign priser på HP Tablets.

Flere produkter under denne reklame

Pris

Mærke

3G

4G (LTE)

Operativsystem

Skærmstørrelse

Skærmopløsning

Hukommelsestørrelse

RAM

Processorkerner

Batterikapacitet

HDMI

USB

Hukommelseskortlæser

Keyboard

802.11ac

Vægt

Sider: 1 2

Total antal sider: 2