Beurer BS 59

Makeup værktøjer, Makeup spejl, Sølv, Forstørrelsesglas, Lys... Mere Info

fra kr 264

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Youngblood Contour Palette

Highlighter, Contour, Normal hud, Tør hud, Fedtet hud, Kombi..., Skin Mere Info

fra kr 149

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Egenskaber

Farve

Mærke

Forhandler

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 4515

Makeup

Føler du dig træt og bleg, eller er din hud fuld af pletter og ar? Er du misfornøjet med dine korte og lyse øjenvipper, som knap kan ses? Med lidt makeup kan du gøre underværker og ændre eller forbedre dit udseende på få minutter uden dyre eller komplicerede operationer. Det er næsten ren magi! Der findes mange forskellige former for makeup. En del makeup, som for eksempel foundation, pudder eller concealer, skal påføres på huden i ansigtet og har en skjulende effekt. Man kan med andre ord give huden et mere glat og jævnt ydre, som ser friskere ud. En anden type er eyelinere, øjenskygge, læbestift, læbeblyanter og mascara, som alle har til formål at forstærke visse træk og give dem mere farve. Fælles for al makeup er dog, at den på en eller anden måde skal forbedre udseendet.

Makeup er blevet anvendt i flere tusinde år, og allerede i det sumeriske rige 5000 år f.Kr. plejede både mænd og kvinder at makeup sig. Man ved også, at for eksempel de ægyptiske kvinder plejede at anvende kul til at male ringe omkring øjnene og en tyrkis øjenskygge, som var lavet af grønt kobber og bly, mens det i antikkens Rom var populært med et blyhvidt pudder, som blev smurt i ansigtet, på halsen, skuldrene, brystpartiet og armene, da dette blev opfattet som smukt.
I dag bruger mange makeup til hverdag for at føle sig lidt pænere og friskere. Med god makeup kan man nemt skjule mørke rande under øjnene eller røde pletter og i stedet fremhæve de ansigtstræk, som man særlig godt kan lide. Makeup kan også bruges til teater eller udklædning. Ved at anvende makeup i forskellige farver og forskellige teknikker, kan man skabe illusioner om eksempelvis større øjne eller en smallere næse. Til hverdag foretrækker de fleste en lidt lettere makeup, hvor man bare giver sin hud et glattere ydre med en god foundation og fremhæver sine øjne og læber ved hjælp af mascara og lidt læbestift i en lys nuance. Til fest, eller hvis man vil være lidt finere, kan man prøve med lidt kraftigere makeup med sort eyeliner, kunstige øjenvipper og læbestift i stærkere farver.

Når man skal købe makeup, kan det være svært at vælge, da der findes så mange forskellige mærker og producenter, og alle lover at gøre én smukkere. Nogle store og kendte producenter af makeup er for eksempel L'Oréal, Maybelline, Max Factor og Lancome, men der er mange flere. Der findes både dyr og billig makeup. Når man skal vælge makeup, kan det være en stor hjælp at sammenligne flere forskellige produkter med hinanden og læse anmeldelser, skrevet af rigtige brugere. Det kan man gøre på PriceRunner. Her kan man også sammenligne priser på forskellige produkter og sortere dem efter pris eller popularitet. På denne måde bliver det lettere både at finde og vælge den bedste makeup til den billigste pris.