Walkie Talkies(1 025)

Om produktet

Det perfekte legetøj til alle mulige lege er nu en walkie-talkie. Med walkie-talkien, der kan sende og modtage radiosignaler, kan børnene kommunikere på lang afstand af hinanden. Køber man en walkie-talkie, er man altså sikret mange timers leg, for mulighederne er rigtig mange. Den kan for eksempel bruges til at lege krigslege, hvor man har brug for at kunne kommunikere med sine holdkammerater – man kan sende en ud i marken med en walkie-talkie, mens en anden bliver oppe i træet med endnu en walkie-talkie og holder øje med, hvor fjenden er.

Med en walkie-talkie er det sjovt at få fat på vennerne i nærområdet. Bor man i et villakvarter, vil skolekammeraterne sandsynligvis bo inden for en rimelig radius, og nogle walkie-talkier kan rent faktisk række op til 10km.

Noget af det tilbehør, man kan få til walkie-talkier, er høretelefoner, hvilket gør legen mindre støjende. Man kan også købe masser af andet tilbehør til sin walkie-talkie som for eksempel en bordmikrofon, hvor der bare skal trykkes på en knap, så kan man sidde ved bordet og tale. Og er man så uheldig, at opladeren til sin nye walkie-talkie skulle gå i stykker, kan man naturligvis også købe dem som tilbehør. Derudover kan man supplere sin walkie-talkie med en højtaler, hvis man har brug for, at mange skal kunne høre, hvad der bliver sagt. Og selvfølgelig kan man købe små tasker, så walkie-talkierne er nemme at have med rundt.

Derudover egner nogle walkie-talkier sig rent faktisk også som baby-alarmer. På den måde anskaffer man sig både et stykke legetøj og et praktisk redskab, når man køber en walkie-talkie.

Børnene kan altså få masser af leg ud af et walkie-talkie-sæt, og så længe de bliver ladet op eller får nye batterier, når det er nødvendigt, kan ungerne bruge timevis på at rende rundt og kalde på hinanden gennem deres walkie-talkier.

Filter

Vis