Grill

Der er noget helt særligt ved at grille, uanset om du på de varme sommeraftener lægger en nakkekotelet med en pølse til på din grill, eller om du mere er grillentusiasten der laver pulled pork på grill hele året, ryger laks og gerne griller andesteg og flæskesteg i din til jul. Kuglegrillen fra Weber er den mest populære grill med sin store anvendelighed og lange holdbarhed. Men udvalget af grill er kæmpestort. Lige fra den lille transportable grill, over den elektriske og røggrillen til den store gasgrill med flere brændere, der nærmest i sig selv er et udekøkken. Uanset hvad du søger, kan du her i PriceRunners grillsektion sammenligne priser på din ønskegrill. Du skal kun spørge dig selv: Hvor avanceret skal min grill være?

Grill

Haven er for manges vedkommende et opholdssted for de lyse sommermåneder, og hvad er vigtigere i denne tid end lige netop havegrillen. Uanset om man er alene eller en hel familie, om det er en hverdagsaften med familien eller partneren eller en stor grillfest for familie og naboer, så er en grill den perfekte måde at tilberede maden. Her kan du grille alt fra hele stege eller masser af pølser til en enkelt bøf eller et par peberfrugter og få den velkendte, unikke smag af sommer. Til skalddyr og fisk, til en saftig, mør steg, til pølser, brød eller grøntsager, en grill er alsidig. Det er desuden lige nemt at grille stort som småt, og samtidig fungerer grillen som et samlingspunkt, hvor man kan snakke over madlavningen i stedet for at være lukket inde i køkkenet, mens solen og gæsterne er i haven.

Når man hører ordet grill, så tænker de fleste nok på den velkendte, runde kuglegrill, men det behøver ikke at være den eneste mulighed. De mange forskellige modeller og typer af grill er nemlig lige så alsidige som deres anvendelsesformål, og derfor kan du helt sikkert også finde en, der passer til dig. Der findes de klassiske, enkeltstående smedejernsgrill, som man selv fyrer op i, for udendørsentusiaster der kan lide at starte deres egen ild, til grill med bord og gasstartere, hvilket passer perfekt ind i en travl hverdag, som kalder på praktiske løsninger. Hvis du savner de mange muligheder og enkeltheden ved et komfur, så findes der endda små udendørskøkkener med fuldt gasfyrede grill, og nogen modeller har endda en lille gaskogeplade tilknyttet, så du ikke behøver rende frem og tilbage mellem dit køkken og haven. En grill er dit samlingspunkt i haven gennem hele sommeren med familie og venner og din vej til den lækreste, udendørs mad hele året rundt.

Læs udvidet Grill køberåd.

Gasgrill, Bordgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Brødhylde, Hjul, Låg, Sidebord, Bundbrænder,... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Gasgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Skabe/hylder, Hjul, Låg, Sidebord, Bundbrænder, Sidebræ... Mere Info

Middelbedømmelse: 4.9 65 Brugeranmeldelser

Gasgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Drypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Bundbrænder, Lukket låg Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Flere produkter under denne reklame

Bærbar Gasgrill, Bordgrill, Termometer, Transportabel, Drypbakke, Låg, Sidebord, Bundbrænd... Mere Info

Middelbedømmelse: 4.8 110 Brugeranmeldelser

Elektrisk grill, Bordgrill, Grillplade, Drypbakke, Aftagelige plade, Justerbar termostat, ... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Elektrisk grill, Bordgrill, Varme beskyttede håndtag, Aftagelige plade, Låg, Lukket låg Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Elektrisk grill, Bordgrill, Grillplade, Drypbakke, Aftagelige plade, Justerbar termostat Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Elektrisk grill, Bordgrill, Raclette, Grillplade, Varme beskyttede håndtag, Aftagelige pla... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Gasgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Skabe/hylder, Drypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Bundbrænd... Mere Info

Middelbedømmelse: 4.3 159 Brugeranmeldelser

Pris

Mærke

Bredde: Primære Grill

Dybde: Primære Grill

Grill flade varianter

Sidebord

Ramme materiale

Overflade materiale

Belægning

Vægt

Forhandler

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 77