Grill

Gasgrill, kuglegrill, elektrisk grill og gammeldags kulgrill med rist. En grill er ikke bare en grill for danskerne. Det er en ny religion. Flere end to millioner danskere har en grill. Vi er nu det folkefærd i verden, som griller mest. Vi griller hvor som helst på alt fra en stor kuglegrill til en lille transportabel grill eller engangsbakker til en tyver. Og vi gør det gerne året rundt. Vi griller anden og flæskestegen til jul. Frankfurter i februar og lammestegen til påsken. Specielt er weber grill populært og de senere år har især den hurtige, bekvemme gasgrill vundet terræn, men den traditionelle kuglegrill til trækul er også stadig populær.

Grill

Haven er for manges vedkommende et opholdssted for de lyse sommermåneder, og hvad er vigtigere i denne tid end lige netop havegrillen. Uanset om man er alene eller en hel familie, om det er en hverdagsaften med familien eller partneren eller en stor grillfest for familie og naboer, så er en grill den perfekte måde at tilberede maden. Her kan du grille alt fra hele stege eller masser af pølser til en enkelt bøf eller et par peberfrugter og få den velkendte, unikke smag af sommer. Til skalddyr og fisk, til en saftig, mør steg, til pølser, brød eller grøntsager, en grill er alsidig. Det er desuden lige nemt at grille stort som småt, og samtidig fungerer grillen som et samlingspunkt, hvor man kan snakke over madlavningen i stedet for at være lukket inde i køkkenet, mens solen og gæsterne er i haven.

Når man hører ordet grill, så tænker de fleste nok på den velkendte, runde kuglegrill, men det behøver ikke at være den eneste mulighed. De mange forskellige modeller og typer af grill er nemlig lige så alsidige som deres anvendelsesformål, og derfor kan du helt sikkert også finde en, der passer til dig. Der findes de klassiske, enkeltstående smedejernsgrill, som man selv fyrer op i, for udendørsentusiaster der kan lide at starte deres egen ild, til grill med bord og gasstartere, hvilket passer perfekt ind i en travl hverdag, som kalder på praktiske løsninger. Hvis du savner de mange muligheder og enkeltheden ved et komfur, så findes der endda små udendørskøkkener med fuldt gasfyrede grill, og nogen modeller har endda en lille gaskogeplade tilknyttet, så du ikke behøver rende frem og tilbage mellem dit køkken og haven. En grill er dit samlingspunkt i haven gennem hele sommeren med familie og venner og din vej til den lækreste, udendørs mad hele året rundt.

Læs udvidet Grill køberåd.

Flere produkter under denne reklame

 Til butik!

Skriv en kommentar
Forhandleranmeldelser

 Til butik!

Skriv en kommentar
Forhandleranmeldelser

 Til butik!

Skriv en kommentar
Forhandleranmeldelser

Pris

Kuglegrill

Bredde: Primære Grill

Dybde: Primære Grill

Grill flade varianter

Materiale

Forhandler

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 58