Charbroil Grill

En af de mest populære grill herhjemme er Charbroil grillen. I Charbroil grillen er der monteret en enestående teknologi, der hedder Tru-Infrared. Med Tru-Infrared får du en grill, der giver et saftigt, smagfuldt og vellykket grillresultat. I en Charbroil grill er der ydermere integreret et varmelegeme der udgiver infrarød varme som gennemtrænger det saftige kød. Charbroil grillen er lavet i et unikt design der forhindrer de irriterende opflamninger samt mindsker grillen brug af gas. Vi har samlet en masse produkter fra Charbroil herunder. Du kan med fordel lade dig inspirere af de mange forskellige grill, inden du gør dit endelige køb. Imponér dine gæster med en gennemført gril fra Charbroil.

Flere produkter under denne reklame

Gasgrill, Kulgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Brødhylde, Låg, Sidebrænder, Lukket låg Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Gasgrill, Vogn/Stativ, Brødhylde, Skabe/hylder, Låg, Sidebord, Bundbrænder, Sidebrænder, L... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

Gasgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Hjul, Tåler opvaskemaskine, Låg, Sidebord, Bundbrænder,... Mere Info

Middelbedømmelse: 0 Skriv anmeldelse

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Grillmodeller ?

Type ?

Antal burgere ?

Bredde: Primære Grill

Dybde: Primære Grill

Egenskaber ?

Grill flade varianter ?

Låg ?

Sidebord ?

Ramme materiale

Overflade materiale ?

Vægt

Mærke 1

Forhandler

Sider:  1 2

Total antal sider: 2

Charbroil

Mange vover sig kun ud til grillen, når solen skinner, og kalenderen siger sommer. Og så putter de det på grillen, som de plejer. For andre er det at grille ikke bare noget, de gør, når det endelig er blevet vejr til at spise ude i haven. De virkelige grillentusiaster griller hele året rundt; for dem er det blevet en livsstil.

Grillfolket vil have kvalitet

Grillentusiasterne er dem, der griller mere end blot nogle få gange om året. Mange af dem griller året rundt, også i sne, regn og blæst. Og når man bruger sin grill så meget, skal kvaliteten også være helt i orden. Så er kun det bedste godt nok.
Mange sværger til deres Weber grill, men der er også mange andre, der er overbeviste Charbroil-fans. Når du køber en Charbroil grill, får du i hvert fald en grill i en kvalitet, der kan give de fleste andre grill baghjul med flere længder.
Ud over en grill i meget høj kvalitet, får du også et stykke flot design, når du køber en Charbroil grill. Charbroil har da også vundet flere priser både for grillegenskaber og design.

Charbroil med nyt infrarødt grillsystem

Siden 1948 har Charbroil været det mest solgte mærke af gasgrill på det amerikanske marked. Og lige siden har Charbroil hele tiden udviklet og markedsført nye produkter, der skal gøre det udendørs grillliv så let som muligt.
I 2012 lancerede de deres unikke Charbroil TRU Infrared grill. Det nye infrarøde system betyder, at man bruger mindre gas, man kan tilberede maden hurtigere, varmen fordeles mere jævnt, og saften bevares i højere grad i kødet, grøntsagerne og det, man ellers tilbereder. Derudover er luftgennemstrømningen meget lav. Det giver en god fordeling af varmen, og så øger det sikkerheden, fordi det betyder, at der ikke pludselig er flammer, der blusser op.

Sammenlign priser på Charbroil.