Herresko

Køb herresko online gennem PriceRunner. Er du på udkig efter smarte fritidssko, behagelige sandaler, kvalitets-vandresko, moderne herresko til at gå i byen i eller en helt femte slags sko, så kan du med fordel benytte dig af vores effektive søgemaskine, idet vi, takket være alle de forskellige forhandlere, fører et kæmpe udvalg af herresko. Her kan du på simpel og effektiv vis både finde dyre og billige herresko. Og takket være vores nemme søgemaskine, som opsnuser et utal af forskellige sko, samt alle vores overskuelige kategorier, gør vi det ekstra nemt for dig at finde dine næste herresko til den bedste pris.

Adidas Ultra Boost (BA8844)

Herresko, Løbesko, Sort, Blå, Producent farve navn: Core Blu... Mere Info

fra kr 899

 Sammenlign priser

Adidas Ultra Boost (BA8842)

Herresko, Sneakers, Sort, Grå, Producent farve navn: Color C... Mere Info

fra kr 1.125

 Sammenlign priser

Adidas NMD_XR1 (BA7232)

Herresko, Løbesko, Sort, Materiale: Mesh, Producent farve na... Mere Info

fra kr 699

 Sammenlign priser

Nike Metcon 3 (852928-600)

Herresko, Sneakers, Hvid, Sort, Rød, Grå, Materiale: Mesh, P..., Træningssko, Sportssko Mere Info

fra kr 729

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Nike Metcon 3 (852928-005)

Herresko, Sneakers, Hvid, Sort, Sølv, Producent farve navn: ..., Træningssko Mere Info

fra kr 729

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Mærke

Målgruppe (køn) 1

EU størrelse

UK størrelse

Farver

Materiale

Sål materiale

Pasform (bredde)

Skafthøjde

Hælhøjde

Plateau højde

Vægt

Forhandler

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 5300

Herresko

Der findes herresko til ethvert behov. Til arbejdsbrug vælger mange en pæn og samtidig praktisk model, der kan tåle at blive brugt næsten hver dag. Alt efter smag og stil kan det være et par klassiske lædersko, et par mere sporty sko i stof og med gummisåler, et par sejlersko eller måske et par lave støvler. Der er også erhverv, der kræver særlige arbejdssko, for eksempel sikkerhedssko. Til fritidsbrug vil mange anskaffe en mere afslappet model, og ofte er der også brug for sko, som kan anvendes til motion og mere praktiske sysler.

Er man løber, skal man have fat i en løbesko, der støtter foden godt, så man undgår skader. Dyrker man andre former for sport, er det måske fodboldstøvler, cykelsko eller indendørssko, man er på udkig efter. Er man havemenneske, kan der blive brug for både træsko, gummistøvler og almindelige, praktiske sko. Og kan man lide at være udendørs i al slags vejr, skal man både have sandaler til de varme dage, varme, forede sko eller støvler til vintermånederne, og måske et sæt vandrestøvler til trekking-turen.

Til mere festligt brug vil mange vælge en flad læder- eller ruskindssko. Festsko behøver dog ikke at være i den traditionelle sorte farve. Både lædersko og sko i andre materialer kan ofte fås i mange forskellige farver, og designerne eksperimenterer ofte med at sammensætte forskellige farver og materialer i den samme sko. Mange herresko har snørebånd, men der findes også andre måder at holde skoen fast på fødderne på. Man kan for eksempel vælge hyttesko, sko med lynlås eller sko med spænder. Mange tager udgangspunkt i de kendte mærker, når de søger efter sko, fordi det føler at et anerkendt giver en vis sikkerhed for, at man får sko i en god kvalitet. Der er dog også mulighed for at finde mere ukendte mærker, der producerer gode og billige sko.