Sko

Køb sko til damer online gennem PriceRunner. Hvad end du leder efter smarte sneakers, behagelige sandaler, kvalitetsgummistøvler eller gode løbesko til damer, så garanterer vi at du finder et stort udvalg af moderne damesko af høj kvalitet gennem PriceRunner, idet vi samler mange forhandlers damesko fra de seneste modetrends, og sammenligner herefter priserne på dem. På den måde er du sikker på at du finder damesko til de bedste priser gennem PriceRunner. Hos os finder du derfor dyre og billige damesko i både små og store størrelser fra mærker såsom Ecco, Adidas, Converse, Nike, Birkenstock, Vagabond og mange flere. Vi ønsker dig en rigtig god shopping!

Vans Old Skool (8G1NRI)

Herresko, Damesko, Sneakers, Sort, Materiale: Skind, Produce... Mere Info

fra kr 361

 Sammenlign priser

Shoe The Bear Emmy S Black

Damesko, Støvler, Ankelstøvler, Sort, Materiale: Skind, Læde..., Sko med hæl Mere Info

fra kr 749

 Sammenlign priser

Asics Gel-Nimbus 19 (T750N-9099)

Damesko, Sportssko, Sort, Sølv, Producent farve navn: Black/..., Sko med hæl Mere Info

fra kr 886

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Timberland Icon 6-inch Premium Boot W (10361024)

Damesko, Støvler, Snørestøvler, Materiale: Gummi, Nylon, Stå..., Vandresko, Vintersko, Vinterstøvler Mere Info

fra kr 886

 Sammenlign priser

Lacrosse Hampton II Black

Damesko, Støvler, Chelsea støvler, Sort, Materiale: Neopren, Vintersko Mere Info

fra kr 601

 Sammenlign priser

UGG Classic II Mini Black (1016222)

Damesko, Vintersko, Sort, Materiale: Skind, Producent farve ..., Sko med hæl Mere Info

fra kr 886

 Sammenlign priser

Salomon Speedcross 4 GTX Blue/Black

Damesko, Sportssko, Trail sko, Sort, Blå, Materiale: Gore-Tex, Sko med hæl Mere Info

fra kr 744

 Sammenlign priser

Pavement Karen Black

Damesko, Støvler, Ankelstøvler, Materiale: Læder, Producent ... Mere Info

fra kr 799

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Mærke

Målgruppe (køn) 1 ?

EU størrelse ?

UK størrelse ?

Farver

Materiale ?

Egenskaber ?

Hæltype ?

Skolukning ?

Sål materiale ?

Pasform (bredde) ?

Skafthøjde

Hælhøjde

Plateau højde

Vægt

Forhandler

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 7511

Damesko

Damesko findes i et væld af mærker og modeller. Man kan vælge at tage udgangspunkt i de kendte mærker og se på, hvad der kommet af nye designs. Man kan også starte med at overveje, hvad skoene skal bruges til, og så forsøge at finde den helt rigtige model uafhængigt af mærket. Det er vigtigt at man sikrer sig, at den model man forelsker sig i, kan fås i den rigtige størrelse. Til hverdagsbrug kan det være en god ide at anskaffe sig nogle enkle og relativt praktiske sko. Det kan for eksempel være sneakers eller klassiske, lave lædersko.

Når vejret bliver lidt hårdere bliver der brug for varme støvler, eventuelt med foer, og måske et par gummistøvler, der kan hjælpe en gennem mudderet. Om sommeren skal der anskaffes sandaler, og måske endnu et par hverdagssko i en lettere og lavere model. Det kunne for eksempel være et par ballerinasko. Indendørs ifører man sig måske et par sutsko, og hvis man dyrker sport, får man også brug for løbesko eller andre former for sportssko. Udover de sko, der anskaffes af praktiske grunde, er der også alle dem, der har et mere festligt formål, eller simpelt hen købes for udseendets skyld. Stiletter og andre højhælede sko er en del af mange kvinders garderobe, og findes i et kæmpe udvalg.

Der findes også kombinationer af de forskellige modeller, for eksempel støvler med høje hæle og mere sporty sko til festbrug. Uanset hvilke sko eller støvler man vælger, vil de kunne fås i mange forskellige kvaliteter, farver og materialer. Mange klassiske modeller er i ægte læder, som er fleksibelt og holdbart, hvis man sørger for at behandle sit fodtøj efter den vejledning, der som regel medfølger. De mere sporty modeller er ofte syet i stof og har gummisåler, og der fabrikeres også masser af sko i forskellige kunstmaterialer.