vidaXL Sheesamträ Byrå 241624

Kommodemateriale: Træ , Tilgængelige farver: Brun , 4 cm3 cm... Mere Info

fra kr 779

 Sammenlign priser

vidaXL Sheesamträ Byrå 241623

Kommodemateriale: Træ , Tilgængelige farver: Brun , 6 cm28 c... Mere Info

fra kr 969

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Nordal Iron

Kommodemateriale: Jern , Tilgængelige farver: Sort , 175 cm8... Mere Info

fra kr 4.845

 Sammenlign priser

Nordal Nature

Kommode, Kistemateriale: Fyrretræ, Træ , 90 cm151 cm45 cm Mere Info

fra kr 7.275

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Stil

En- eller flerfarvet

Opbevaringsmuligheder

Inklusiv tilbehør

Diameter

Højde

Bredde

Dybde

Vægt

Clothing Storage

Mærke

Forhandler

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 176

Kommode

En kommode er et møbel med skuffer til opbevaring. Vi har kendt til kommoder i flere hundrede år. Oprindeligt havde man blot en kiste til opbevaring af tøj, linned og andre ting, men for cirka 300 år siden fandt man på at gøre låget fast og i stedet forsyne kisten med drageskuffer. Dette nye møbel kom til at hedde en dragkiste, og i takt med at dragkisterne blev mindre, kom de i stedet til at hedde kommoder.

Kommoder bygges i dag på mange forskellige måder og af mange forskellige slags materialer. Træ har altid været populært, men i dag ses også kommoder af metal eller plastik eller i kombination med træ. Kommoder er ofte konstrueret således, at forsiden er et komplet stykke, hvor man ikke kan se sidernes kantstykker. Der er som regel skåret en liste i træet, så skufferne kan trækkes ud, men listen kan også være udført i metal eller plastik.

Som regel har en kommode håndtag af træ, plastik eller metal, så man kan trække skufferne ud. Nogle kommoder har dog et design, hvor håndtag eller huller er skåret ind i skuffernes forside. Som regel har kommoden et design, der bevirker, at skufferne ikke kan trækkes helt ud, så de falder på gulvet.

Tidligere kunne kommoder have en udtræksplade, så man også kunne anvende kommoden som skrivebord. Så hed kommoden bureau, og nogle gange var der endda låse på skufferne, så privatlivet kunne beskyttes. Denne type kommoder ses meget sjældent i dag.

I dag anvendes kommoder ikke så tit som primært opbevaringssted for tøj og linned, men har snarere en dekorativ effekt. Kommoden skal passe til soveværelset eller stuen, og tit placeres andre genstande ovenpå kommoden. Det kan være udsmykningsgenstande, billeder, bøger eller et fjernsyn.

Sammenlign priser på Kommoder.