Sovesofa

 

Sovesofa

En sovesofa er et multifunktionelt møbel, som både kan bruges til at sidde på og til at sove i. I dagtimerne vil den ofte fremstå som en hvilken som helst anden sofa, og først når man kigger nærmere på den, viser det sig, at den kan slås ud og bruges som seng. Der findes dog også sofaer, der i hele deres udformning er beregnet til at hvile på eller sove i, blandt andet de klassiske divaner, ottomaner og chaiselonger. Sovesofaer er meget praktiske især til mindre hjem, hvor der kan spares en masse plads ved at det samme møbel kan bruges både om dagen og om natten.

Mange vælger desuden at installere en sovesofa i stuen, så der er plads til at have sovende gæster, eller i gæsteværelset, så det kan bruges for eksempel som tv-stue, når der ingen gæster er. De sovesofaer, der umiddelbart fremstår som almindelige sofaer, har forskellige funktioner, der gør at de kan omdannes til sovemøbler. I nogle tilfælde kan ryglænet slås ned, så det sammen med sædet udgør en plan flade. I andre tilfælde hives sædet ud og trækker ryglænet med ned. Og i atter andre tilfælde fungerer sofaen, der også kan være en hjørnesofa, som en skal med en udtræksseng indeni. Sovesofaer kan ligesom almindelige senge fås med forskellige madrastyper. Den klassiske japanske futon har en speciel madras, der er relativt tynd og bøjelig og derfor meget velegnet til anvendelsen.

Der findes også sovesofaer med springmadrasser og skummadrasser. Sofaerne fås både med stofbeklædning og som lædersofaer, og med andre former for beklædning i mange forskellige farver og kvaliteter. Sovesofaen skal naturligvis redes som en almindelig seng, og alt efter overfladens karakter kan det være en god ide at bruge en topmadras, hvis man ofte overnatter på sofaen. Sovesofaer kan fås både som enkeltsenge og som dobbeltsenge i forskellige bredder.

Sammenlign priser på Sovesofaer.

vidaXL 241720 Sofa Bed

Sofas, Kunstlæder, Tilgængelige farver: Black Mere Info

kr 1.949

kr 1.949 inkl. fragt

 Gå til butik

vidaXL Lysegrå sovesofa

Denne sovesofa i høj kvalitet vil med sit alsidige design, d... Mere Info

kr 769

kr 769 inkl. fragt

 Gå til butik

Flere produkter under denne reklame

vidaXL Sovesofa i sort kunstlæder med armlæn

Denne alsidige sovesofa i høj kvalitet er pefekt til uvented... Mere Info

kr 899

kr 899 inkl. fragt

 Gå til butik

vidaXL Sovesofa med To Puder Justerbar Sort

Denne sofa i høj kvalitet er perfekt til uventede overnatten... Mere Info

kr 969

kr 969 inkl. fragt

 Gå til butik

Pris

Mærke

Stil

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 47