Lædersofa Møbler

vidaXL 242211 Lædersofa

Klassisk, ModerneSofamateriale: Bomuld, Læder, Polyester , T... Mere Info

fra kr 1.660

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Juul 903 Lædersofa

Sofamateriale: Skum, Læder, Træ, Stål , Tilgængelige farver:... Mere Info

fra kr 14.651

 Sammenlign priser

Vitra Polder sofa - XS - læder

Design: Hella Jongerius for Vitra. Fakta: Enestående smuk o... Mere Info

kr 62.375

kr 62.375 inkl. fragt

E-mærket

 Gå til butik

Julia Chaiselong Beige

Dot Chaiselong betrukket med slidstærk stof.Sofaen kan lever... Mere Info

kr 5.995

kr 6.590 inkl. fragt

 Gå til butik

Julia Chaiselong rød

Dot Chaiselong betrukket med slidstærk stof.Sofaen kan lever... Mere Info

kr 5.995

kr 6.590 inkl. fragt

 Gå til butik

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Stil

En- eller flerfarvet

Inklusiv tilbehør

Sæde bredde

Sæde højde

Sæde dybde

Sæde farve

Materiale ben

Farve ben

Længde

Højde

Bredde

Dybde

Vægt

Mærke

Forhandler

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 109

Lædersofa Møbler

Er du på udkig efter en lædersofa, vil du let blive overvældet af de mange muligheder. For at skabe overblik kan du med fordel gøre dig klart, hvad du ønsker i forhold til stil og design, materiale, funktion og pris.

Lædersofa design

Den traditionelle sofa er en sofa til to, tre eller flere personer, evt. udformet som hjørnesofa. Alternativt består den ene del af sofaen af en chaiselong i den ene side. Bemærk graden af fleksibilitet i muligheden for et højre- eller venstre vendt hjørne, eller fleksibilitet med vendbare hynder og puder. Nogle sofaer leveres i moduler, så du selv kan vælge størrelse og den færdige udformning. Har du brug for en ekstra soveplads er sovesofaen en mulighed. Den praktiske håndtering af møblet fra sofa til seng er meget varieret for de forskellige sovesofaer, ligesom vægtningen af kvalitet i funktionerne seng og sofa er forskellig. Når du vælger design, er der meget at tage hensyn til. Hvilken type sofa har du behov for? Er det den bløde sofa til henslængt afslapning eller sofaen med den mere faste polstring og støtte? Endelig er det ikke uvæsentligt, at sofaen passer sammen med din boligs øvrige indretning.

Lædersofa materialer

Selv om sofaen betegnes som lædersofa, er det ikke sikkert, den er betrukket med ægte læder. Der bruges flere typer læderlignende kunstlæder – også kaldet læderlook. Læderlook gør sofaen tilgængelig til en fornuftig pris. Hvis sofaen er betrukket med læderlook, er der ikke tale om læder. Læderlook er stof, som er overfladebehandlet, så det ligner læder. En anden type betræk kan være bonded læder. Her er der tale om et produkt, som består af findelt, hårdt sammenpresset overskudslæder limet på en tekstilbagside. Derefter er overfladen behandlet med polyurethan for at styrke materialet. Læderlook og bonded læder må ikke behandles med læderpleje eller andre kemiske midler, som vil opløse materialets overflade. Ægte læder er et naturprodukt, og når det anvendes til en sofa, bliver det farvet og bearbejdet med henblik på at være holdbart, rengøringsvenligt og naturligt smukt. Læderet behandles med forskellige farveprocesser og overfladebehandlinger. Det er vigtigt at være opmærksom på typen af læder, så du kan behandle det optimalt i hverdagen.

Lædersofa pris

Hvad må din sofa koste, og hvad prioriterer du at betale for? Når du har besluttet, hvilke krav din sofa skal opfylde, har du et godt udgangspunkt for at vægte kravene i forhold til mulige priser. Hvis design og stil er det vigtigste, lægger du måske ikke så meget vægt på materialer og funktion. Omvendt er det måske netop funktionen som f.eks. den meget store sofa til den store familie, som betyder mest. Med de meget store forskelle i prisen på en sofa, er det værd at overveje, om der er tale om en investering på den koret eller den lange bane.