Fatboy The Original Sækkestol

Stolmateriale: Bomuld , Tilgængelige farver: Blå, Brun, Grå,... Mere Info

fra kr 1.485

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

SACKit Anywhereit Sækkestol

Stol, Tilgængelige farver: Sort ,Rektangulær400 LAntal stole: 1 Mere Info

fra kr 1.399

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Antal stole

En- eller flerfarvet

Inklusiv tilbehør

Sæde bredde

Sæde højde

Sæde dybde

Sæde farve

Materiale ben

Farve ben

Diameter

Længde

Højde

Bredde

Dybde

Vægt

Sækkestol form

Sækkestol volume

Mærke

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 33

Sækkestol

Sækkestole findes i mange farver og designs. De varierer i pris og kvalitet, og de produceres i forskellige materialer og mønstre. Sækkestole er nemme at håndtere og kan flyttes rundt i hjemmet efter behov. Den kan for eksempel stå dekorativt i stuen og trækkes frem, hvis der lige mangler en siddeplads om sofabordet til en hyggeaften med familien.

En sækkestol vil pryde ethvert børneværelse og er en stol, som barnet ikke umiddelbart vokser fra. De fås helt ned til babystørrelse. Man kan købe en lidt billigere model til mindre børns værelser, da de ofte bliver lidt udsatte her og derfor mere beskidte end andre steder i hjemmet. Så er det mere overskueligt at skifte dem oftere ud. De er fortrinlige til at slappe af i, hvad enten det er til film og spil på teenage-værelset eller blot til hyggetimer med tv. Når unge samles, kan der nemt mangle en plads, og så er sækkestolen oplagt. Den har en funktion samtidig med, at den er smart og lækker at have stående på værelset.

En sækkestol er praktisk og nem at flytte rundt på. Den kan give hjemmet et mere afslappet look, og samtidig opfylde behovet for en komfortabel siddeplads. Nogle sækkestole er lavet i et materiale, som tåler udendørs brug. De er specielt designet til at anvendes udenfor, og de kan derfor tåle lidt mere end de gængse typer. Det er oplagt at slænge sig i en sækkestol, når sommeren er over os og man har ferie.

En sækkestol er også god og praktisk at have i sommerhuset, i båden eller i campingvognen. Den indbyder til ren afslapning, hvad enten man hører lidt musik, læser en god bog eller ser tv. Eller hvis børnene keder sig lidt på en lang ferie, kan de slappe af med lidt spil, mens de slænger sig i sækkestolen.