Normann Copenhagen Møbler

 

Populære produkter fra Normann Copenhagen!

SE NORMANN COPENHAGEN-SIDEN HER!

Normann Copenhagen Møbler

Normann Copenhagen er et dansk designfirma med den mission at skabe originale, vovede og i øjenfaldende møbler. Møblerne er designet er i tidens ånd, men med et særligt tvist. Jan Andersen og Poul Madsen startede Normann Copenhagen i 1999 med en vision om at gøre en forskel i designbranchen. Det sker i tæt samarbejde med førende designere og nye talenter fra hele verden. Normann Copenhagen møbler udfordrer vores vanetænkning ved at ville gøre det almindelige ekstraordinært. Der et stort sortiment af spændende, stilrene møbler. Derfor kan du altid finde lige det Normann Copenhagen møbel, som gør dit hjem til noget helt særligt.

Normann Copenhagen Circus Puf

Taburet, Tilgængelige farver: Blå, Grå, Lyserød, Rødbrun , Puf Mere Info

fra kr 2.850

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Normann Copenhagen Toj Large

Tøjstativmateriale: Stål, Ash , Antal hylder 1 Hylde bredde ... Mere Info

fra kr 2.799

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Mærke 1

Stil

Opbevaringsmuligheder

Inklusiv tilbehør

Antal stole

Sæde højde

Antal hylder

Hylde bredde

Hylde højde

Hylde dybde

Antal skuffer

Diameter

Højde

Bredde

Dybde

Vægt

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 30

Normann Copenhagen Møbler

Bag det danske interiør-mærke Normann Copenhagen står Jan Andersen og Poul Madsen, der allerede i 1999 slog sig sammen med visionen om at skabe Normann Copenhagen, hvis første produkt, lampen Norm 69, så dagens lys knap tre år senere i 2002. Sidenhen er det gået stærkt for designduoen, der har samarbejdet med et hav af andre dygtige designere om at skabe de produkter, der er blevet en fast del af sortimentet hos brandet i dag.

Rullebordet man ikke kan undgå

Normann Copenhagen kendes i dag særligt for deres ”Block” rulleborde, der fås i både sort, mørkegrå, lysegrå, mint, hvid og koral, og som står i mangt et moderne dansk hjem. Rullebordet er praktisk som sidebord, til udstilling af ens favoritbøger, som barbord eller til dekorativt nips og planter, men det er naturligvis kun fantasien, der sætter grænser for, hvad det smukke rullebord, der ligeledes er særdeles dekorativt i sig selv, kan bruges til.

Meget mere end rulleborde

Heldigvis er Normann Copenhagen med tiden blevet meget mere end sine rulleborde, og designduoen udvider hele tiden sortimentet med nye, spændende varer. Den designmæssige fællesnævner er, at Normann Copenhagens produkter skal være tidløse og kunne passe ind i de fleste hjem uden problemer. Over de seneste år er der således kommet både borde, stole, skænke, skostativer, tøjstativer, sofaer, reoler, lænestole og masser af skævt og farverigt boligtilbehør til, og produktsortimentet er fortsat stødt voksende. Materialerne er nøje udvalgt, og man fornemmer hurtigt, at Normann Copenhagen skaber produkter af meget høj kvalitet. Farvepaletten er skarp og linjerne er rene, imens de bløde rundinger på mange af Normann Copenhagens møbler virker indbydende og hyggelige. Produkterne er således stilfulde samtidig med, at de indbyder til brug. Et produkt fra Normann Copenhagen får derfor ikke lov til at stå i hjørnet og samle støv. Det skal frem i lyset og helst bruges dagligt i den travle hverdag, som møblerne er skabt til.

En rigtig hyggelig onkel til stuen

Et af Normann Copenhagens nyeste skud på stammen er sofaen ”Onkel”. ”Onkel” fås som to- eller tre-personers sofa i cognacfarvet læder eller lilla, mørkegrå, lysegrå og blå tekstil. Sofaen er rummelig og blød og vækker positiv opsigt i ethvert rum, hvor den hurtigt bliver omdrejningspunkt for mange af familiens aktiviteter. Fra fjernsynskiggeri til middagslur til leg med favoritlegetøjet til brætspil og hyggestunder med hele familien. ”Onkel” er en stilfuld flyder af en sofa, hvor komforten er i højsædet, og den passer derfor, som resten af kollektionen, ind i langt de fleste danskeres hjem. Som alle andre produkter fra Normann Copenhagen er den ligeledes skabt ud fra en tankegang, der brænder for design med et twist og masser af humor, hvilket kun bidrager til den hygge, der er en naturlig del af Normann Copenhagens forunderlige univers.