Se de mest populære produkter fra Nordal!

SE NORDAL-SIDEN HER!

Nordal Møbler

Nordal er nordisk med orientalske nuancer. Familien Nordal fra Horsens finder inspirationen til møbler og boligtilbehør i den nordiske natur og på rejser kloden rundt. Særligt Indien fascinerer familien. Nordal har fået succes med sin smeltedigel mellem skandinavisk design og eksotiske strejf fra den store verden. Designvirksomheden blev grundlagt i 1991 af ægteparret Annie og Ingolf Nordal, og siden er næste generation kommet til. Parrets tre børn er også med i firmaet i dag. For Nordal er der tre tommelfingerregler i design og produktion: Funktionalitet, personlighed og kreativitet. Nordal samarbejder med en stribe kendte designere og sender hvert år fire nye kollektioner på markedet.

Nordal 27004 Countryside

LandligSkabmateriale: Krydsfiner, Træ , Antal hylder 6 212 c... Mere Info

fra kr 8.190

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Nordal 1943

Kommodemateriale: Kobber, Jern , 86 cm117 cm30 cm Antal skuf... Mere Info

fra kr 5.495

 Sammenlign priser

Nordal Nature

Kommode, Kistemateriale: Fyrretræ, Træ , 90 cm151 cm45 cm Mere Info

fra kr 7.095

 Sammenlign priser

Nordal Day Barstol Barstol

Taburetmateriale: Jern , Tilgængelige farver: Sort , 80 cm46... Mere Info

fra kr 1.616

 Sammenlign priser

Nordal Buffet Skænk

Skabmateriale: Træ , Tilgængelige farver: Brun , 85 cm160 cm... Mere Info

fra kr 7.995

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Mærke 1

Opbevaringsmuligheder

Inklusiv tilbehør

Antal siddepladser

Sæde højde

Sæde dybde

Antal hylder

Hylde bredde

Hylde højde

Hylde dybde

Antal skuffer

Diameter

Højde

Bredde

Dybde

Vægt

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 26

Nordal Møbler

Nordal er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1991 af parret Annie og Ingolf Nordal. Ret hurtigt blev deres to børn, Signe og Mads, også en del af virksomheden. Og i dag er der 25 medarbejdere i Nordal, der designer og sælger møbler og boliginteriør til forhandlere overalt i Europa og USA. Det hele begyndte med import og videresalg af gamle indiske møbler. Men ret hurtigt blev forretningen udvidet, så Nordal begyndte at designe og producere deres egne kollektioner af møbler og interiør. I dag lancerer Nordal hvert år fire nye – og ganske omfattende – kollektioner med ting, der bliver produceret af dygtige håndværkere i Østen.

Farver og humor i indretningen

Et gennemgående tema i Nordals kollektioner er humor og farver. Tingene skal skille sig ud og bringe humor og farver ind i boligen. Det skal være hyggeligt, afslappet og uhøjtideligt. Det gælder alt, hvad de laver: tøj, sko, tekstiler, køkkenting, lamper, møbler til både hus og have og alverdens tilbehør til alle hjemmets rum og havens rum. Inspirationen fra Østens farver, mønstre og materialer er tydelig i Nordals design. Det var her, det hele begyndte – og den stil er de fortsat tro mod.

Møbler til hele hjemmet og haven

Nordal designer og sælger møbler til alle hjemmets rum. Der er reoler og bogreoler, skabe, vitrineskabe og vægskabe i alle størrelser og farver. Der er spiseborde, sofaborde, bakkeborde, skriveborde, konsolborde, haveborde og alle andre typer borde. Og der er spisebordsstole, lænestole, skrivebordsstole, skamler, taburetter og bænke, der passer til alle de forskellige borde. Alt sammen kan mixes og sættes sammen på kryds og tværs, så du skaber din helt egen personlige stil og får det præcist, som du bedst kan lide det. Et fællestræk for Nordals møbler er, at de er hyggelige, behagelige og ikke alt for højtidelige.

Tilbehør, der passer til møblerne

Møblerne fra Nordal kan sættes sammen, som du har lyst til. Vælg det bord, du bedst kan lide, og sæt det sammen med de stole, du foretrækker. Eller frisk dit gamle spisebord op med nogle nye og smarte spisebordsstole. For eksempel de nye Downtown stole. Det er enkle og flotte metalstole, der fås i et væld af flotte farver. Køb dem i den farve, du kan lide. Eller bland farverne og skab en skøn farvepalet rundt om bordet. Nordal har masser af flot boligtilbehør, som passer perfekt sammen med deres møbler. Du kan også vælge en ting her og der, som vil passe perfekt ind i din stil. Der er masser af lysestager, lamper, spejle, billeder, vaser, skåle, bakker, fotorammer og alt muligt andet at vælge imellem, der vil lyse op og bringe både smil og farver ind i dit hjem.