Mælkebøttefjerner

Langt de fleste haveejere har prøvet det; man kommer ud om morgenen for at beundre sin haves pryd, men forstyrres af de genstridige, gule skærme, også kaldet mælkebøtter. En mælkebøttefjerner er, som navnet antyder, det perfekte våben i krigen mod mælkebøtterne. Man behøver nu ikke længere at sidde på hug og anstrenge ryggen, for mælkebøttefjerneren giver mulighed for effektivt at fjerne ukrudtet stående. Derudover er en mælkebøttefjerner let at betjene, da man blot trykker tænderne ned omkring roden på mælkebøtten med en pedal, og mælkebøttefjernerens udløsermekanisme slipper selv planten, når den er trukket op. De fås i flere varianter og prisklasser, så du kan finde lige præcis den udgave, der er bedst for dig og dine behov. Mælkebøttefjerneren skåner din krop såvel som miljøet.

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Egenskaber

Vægt

Farve

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 6

Mælkebøttefjerner

Når man kigger nærmere på sin have i det tidlige forår, undrer man sig over, hvor alle de mælkebøtter, brændenælder og andet rodukrudt dog kommer fra.

De har sikkert stået som små planter sidst på sommeren, og hvis man ikke har ordnet køkkenhaven inden vinter, har de kunnet gro uhæmmet i mange måneder. Og nu vokser de igen. Mælkebøtterne har endda allerede sidst i marts synlige knopper, så med mindre man gerne vil have gule mælkebøtter i blomst, er det en god ide at fjerne dem i det tidlige forår.

Det du har brug for, er en effektiv mælkebøttefjerner. Den består af en solid tregrenet metalklo, som kan bruges til at tage fat nede om mælkebøtten og klippe roden over, så mælkebøtten ikke kommer igen. Efter optagning kan man lige hive lidt i skaftet, og så er mælkebøtten ude af mælkebøttefjerneren og nede i en opsamlingsspand.

I det tidlige forår, når jorden er ved at være bekvem, er det ekstra let at hive mælkebøtter op med en mælkebøttefjerner. Langt de fleste mælkebøtter vil man kunne hive op med hele roden i en bekvem forårsjord. Kommer de ikke med op, er det som regel et eksemplar, som har været hakket over, og som efterfølgende har sat et forgrenet rodnet.

Med en god mælkebøttefjerner, kan man hive det meste af mælkebøttens rod med op. En mælkebøttefjerner er også god til at hive mælkebøtter op. I det tidlige forår har brændenælder et reduceret rodnet, så de er lettere at grave op. Hvis de ikke er alt for store, kan man hive dem op med rod med en mælkebøttefjerner. Men det er vigtigt at finde midten af planten og placere mælkebøttefjernerens metaltænder ned omkring centrum af planten. Den største fordel er, at man ikke brænder fingrene, men kan vippe brændenælden direkte af i trillebøren.

Sammenlign priser på Mælkebøttefjerner.