DVD og Blu-Ray afspillere

 

DVD og Blu-Ray afspillere

Er du på udkig efter en ny DVD- og Blu-Ray-afspiller? Så finder du her en overskuelig oversigt over de mest populære DVD- og Blu-Ray-afspillere. Vi har screenet markedet for de mest effektive og billigste DVD- og Blu-Ray-afspillere, hvilket giver dig et bredt sortiment at tage udgangspunkt i. Vores sortiment indeholder DVD- og Blu-Ray-afspillere fra kendte producenter som; Samsung, Panasonic, Phillips, Sony og LG.
Er du på udkig efter en bestemt DVD- og Blu-Ray-afspiller? Så kan du benytte vores smarte søgefunktion som hurtigt og nemt finder det du søger. Derudover kan du lade dig inspirere af de mange brugeranmeldelser som giver dig et så alsidig billede af kvaliteten som overhovedet muligt.

Hvad du bør overveje, før du vælger en DVD og Blu-Ray afspiller

Definition

En DVD afspiller er et apparat, der afspiller DVD´er (Digital Versatile Discs), CD´er og andre former for lyd, video og visuelle former for media via en USB port.

Pris

I modsætning til andre former for elektronik kan du købe en billig DVD afspiller og stadig få et apparat af god kvalitet. Standard, skrabede afspillere kan du finde helt ned til 280 kr. I den anden ende af skalaen kan du forvente at betale 3750 kr. for a DVD afspiller med et bredt udvalg af FEATURES og høj kvalitets lyd og VISUEL.
Blu-ray teknologi er meget dyrere, selvom Blu-ray afspiller gradvist bliver billigere. En 3D Blu-ray afspiller kan fås fra 1200 kr. 1700 kr. Dyre kvalitets DVD afspillere er stadig meget billigere end Blu-ray afspillere.

Transportable DVD afspillere kan fås fra omkring 550 kr.

Typer

Progressive-Scan

De fleste nye DVD afspillere har ’progressive-scan’. Disse afspillere eskalerer dobbelt så hurtigt som traditionelle afspillere, hvilket resulterer i blinke-fri, klare billeder. Denne teknologi henføres til som 480p (progressive). Forvent special effects såsom slowmotion, billede per billede, spole fremad og pause.

Blu-ray

Den primære forskel på DVD og Blu-ray teknologi er at formater såsom DVD, DVD RAM, DVD-R og DVD-RW bruger en rød laser til at læse og skrive data. Blu-ray, som navnet antyder, bruger en blå laser, hvilket tillader mere data at blive opbevaret på mindre plads. Dette betyder at en Blu-ray disc har den samme størrelse som en DVD afspiller, men indeholder langt større lagerkapacitet.

Blu-ray teknologi giver en uovertruffen HD oplevelse (forudsætter et HD TV), tilbyder enorm opbevaringskapacitet (500 GB harddisk), mulighed for at dele via netværk, superb billedkvalitet, samt muligheden for at optage to kanaler samtidig.

DVD´er er 30 til 40% billigere end Blu-ray discs, og er langt mere udbredte.

Transportable

Transportable DVD afspillere har fem til ti tommer skærme, der kan rotere, robuste karme, mulighed for at blive monteret på en bils nakkestøtte, strømforsyning, genopladelige batterier, høretelefoner og et audio/ video kabel. Visse modeller kommer med indbygget FM radio modtagere og nogle har dobbelt-skærme.

Opskalering

Visse kvalitets DVD afspillere tilføjer ekstra pixels til billeder i standard opløsning for at skabe højere opløsning. Disse afspillere har også gode muligheder for zoomning og panorering, hvilket giver mulighed for en forbedret visuel oplevelse.

Læs udvidet DVD og Blu-Ray afspiller køberåd.

Flere produkter under denne reklame

Pris

Type

Video Opløsning

Mærke

3D

Harddiske

Harddisk størrelse

Netværksport

Wi-Fi

HDMI Out

Bærbar

Digital Tuner

Skærmstørrelse

Smart TV Features ?

Skype

BD Live

DLNA

Playback tid

USB Ports

USB-optagelse

DVD-optager

Blu-ray-optager

Hukommelseskortlæser

Højde

Dybde

Bredde

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 13