Panasonic DVD og Blu-Ray afspillere(43)

Med en Panasonic Blu-Ray-afspiller er du sikret en rummelig afspiller som understøtter alle de visuelle mekanismer. Hos PriceRunner har vi samlet markedets mest populære Panasonic Blu-Ray-afspillere i en overskuelig oversigt for at give dig det bedste sortiment at tage udgangspunkt i. Du kan med fordel sammenligne de forskellige Panasonic Blu-Ray-afspillere på pris og specifikationer for at finde netop den Panasonic Blu-Ray-afspiller som matcher dit behov og budget. Leder du efter en bestemt Panasonic Blu-Ray-afspiller? Så kan du benytte vores lynhurtige søgefunktion som screener markedet for de billigste produkter. Derudover kan du også tage udgangspunkt i de mange relevante brugeranmeldelser som giver dig et så alsidig billede af kvaliteten som overhovedet muligt.

...

Panasonics Blu-ray og DVD afspillere

Panasonic Corporation fremstiller Blu-ray og DVD-afspillere med henblik på at forbedre livskvaliteten hos brugeren. Således lyder deres mål i hvert fald. Panasonic udbyder et væld af afspillere. Disse varierer i pris og indhold af funktioner, men fælles for dem alle er, at de har til hensigt at give en forbedret livskvalitet.

Mange af Panasonics afspillere indeholder digital støjreduktion, som giver en klar lyd og en bedre oplevelse. De fleste af afspillerne er også multi-format-afspillere. Dette betyder, at de kan afspille et utal af formater. Dette kan være sig MP3, WMA, MPEG4, JPEG, DivX med flere.

Afspillere med mange funktioner

Det er desuden gældende for mange af Panasonics Blu-ray- og DVD-afspillere, at de har USB-indgang. Man får derved en optimal udnyttelse af multi-formatet, da der af denne grund er mulighed for at indsætte et digitalkamera eller noget ganske andet.

Mange af Blu-ray-afspillerne har SD Card slots. Dette betyder, at SD-kortet, hvorpå dine billeder taget med digitalkamera er lagret, blot skal isættes Blu-ray-afspilleren, hvorefter billederne kan ses på fjernsynet. Billederne kan vises som slideshow, mens der samtidig er mulighed for på samme tid at afspille musik fra et USB-stik, en CD eller noget helt tredje.

Nogle af Blu-ray-afspillerne har desuden mulighed for at tilslutte sig internettet, så man kan checke vejret, gå på Youtube og Facebook eller noget helt andet. De fleste af afspillerne kommer desuden med integrerede spil, så hvis den kedsomme eller barnlige sjæl har lyst til lidt tidsfordriv, så er det også muligt.

Filter1

Vis