Samsung DVD og Blu-Ray afspillere(14)

Med en Samsung Blu-Ray-afspiller får du markedets mest slagkraftige og rummelige Blu-Ray-afspiller. Med en kapacitet på op til 1 TB er du sikret en helt enestående rummelighed, som er skræddersyet til dig, der vægter lyd, video og visuelle former højt. Vi har samlet en oversigt over de mest populære Samsung Blu-Ray-afspillere på markedet, så du har det bedste sortiment at tage udgangspunkt i. Er du på udkig efter en bestemt Samsung Blu-Ray-afspiller? Så kan du benytte vores lynhurtige søgefunktion her på siden, som finder din nye Samsung Blu-Ray-afspiller på et splitsekund. Vi har screenet markedet for de billigste Samsung Blu-Ray-afspillere som du med fordel kan sammenligne på pris og specifikationer.

...

Afspillere fra koreanske Samsung

Samsung blev grundlagt i Korea i 1938, men gik først ind i fremstilling af elektronikprodukter omkring 1970. Samsung er et af verdens største firmaer indenfor elektronik og producerer blandt andet DVD og Blu-ray afspillere. Firmaet slog igennem internationalt omkring 1980, og op gennem halvfemserne udviklede Samsung sig både organisatorisk og produktmæssigt. I dag udgør Samsungs produkter en femtedel af Sydkoreas samlede eksport.

Samsung Blu-Ray afspillere giver en uforlignelig billed- og lydkvalitet, og Blu-ray afspillere understøtter også DVD formatet. En Samsung Blu-ray afspiller kan altså også afspille DVD film foruden film i Blu-ray format. Blu-ray afspilleren har en USB-tilslutning, som gør det muligt at afspille musik, billeder og film.

Samsung Blu-ray afspillere understøtter de bedste lydformater, og Samsung Blu-ray afspillere er desuden forberedt til trådløst netværk. BD live giver adgang til internettet fra Samsung Blu-ray afspilleren og dermed adgang til forskellige interaktive tjenester, download og lagring af diverse ekstramateriale. Downloads kan f.eks. være trailers, spil, bonusscener og billeder.

Samsungs DVD afspillere har mange praktiske funktioner, blandt andet synkroniserer Samsungs BD Wise-teknik automatisk alle HDMI-tilsluttede Samsung enheder. Det giver en formidabel billedkvalitet med mættede farver og skarpe detaljer. Med Samsung DVD afspillere er det muligt at optage og afspille musik, billeder og film i høj kvalitet.

Samsung har i de senere år omdefineret deres designlinje, og firmaet har sågar oprettet et brugervenlighedslaboratorium i hovedkvarteret i Seoul, der skal forbedre den måde, folk bruger elektronikprodukterne på.

Filter1