Sony DVD og Blu-Ray afspillere(14)

Skal din gamle Blu-Ray-afspiller udskiftes eller leder du blot efter en helt ny Sony Blu-Ray-afspiller? Så kan du med fordel lade dig drage af vores store sortiment. Vi har screenet markedet for de billigste Sony Blu-Ray-afspillere, hvilket sikrer dig, at du har det billigste og bedste udvalg at tage udgangspunkt i. Hos PriceRunner kan du som altid sammenligne de mange forskellige Sony Blu-Ray-afspillere på pris og specifikationer – så er du sikker på, at du finder en skræddersyet Sony Blu-Ray-afspiller som matcher dit behov og budget. Leder du efter en bestemt Sony Blu-Ray-afspiller? Så kan du også benytte vores avancerede søgefunktion her på siden som lynhurtigt finder det, du søger.

...

Sony stod bag af Blu-ray formatet

Sony er et japansk elektronikfirma, der blev grundlagt i årene efter anden verdenskrig. Firmanavnet er en sammensmeltning mellem det latinske ord for lyd, sonus, og det engelske slangord, sonny, som dengang blev brugt på japansk om glade, unge mænd. I halvtredserne var det meget usædvanligt for et japansk firma at anvende latinske bogstaver. Sony fremstiller i dag blandt andet Blu-ray og DVD afspillere afspillere.

Sony udviklede i 2000 det nye disc-format, Blu-ray, som blev udråbt til afløser for DVD afspilleren. Blu-ray afspillere kom i handlen i Japan i 2003 og på verdensplan i 2006. Andre producenter af elektronikprodukter besluttede sig for at vælge Sonys Blu-ray teknologi, da mediekoncernen Warner Bros. besluttede sig for kun at udgive film i Blu-ray format.

Sonys Blu-ray afspillere viser film i høj billedkvalitet med surroundlyd. Blu-ray formatet giver i øvrigt ti gange så høj lydkvalitet og fem gange så høj billedkvalitet som DVD.

Sonys design er både elegant og moderne, og Sony har etableret designcentre forskellige steder i verden. Sonys intuitive menuer i opsætning og betjening gør deres Blu-ray og DVD afspillere til det oplagte valg for folk, der ønsker høj kvalitet og stor brugervenlighed.

Filter1

Vis