LG DVD og Blu-Ray afspillere(8)

Er du på udkig efter en splinterny Blu-Ray-afspiller, så har vi hos PriceRunner samlet en overskuelig oversigt over markedets mest populære LG Blu-Ray-afspillere. Du kan med fordel sammenligne de forskellige LG Blu-Ray-afspillere på pris og specifikationer – så er du altid sikker på, at du finder den skarpeste pris, som matcher dit budget og behov. Leder du efter en bestemt LG Blu-Ray-afspiller som du bare må eje? Så kan du benytte vores avancerede søgefunktion som screener vores sortiment lynhurtigt og finder det, du søger. Slutteligt har du også mulighed for, at lade dig inspirere af de mange brugeranmeldelser. Find en billig LG Blu-Ray-afspiller lige her.

...

Afspillere fra sydkoreanske LG

LG Electronics er en af verdens største leverandører af forbrugerelektronik. I deres produktion af Blu-ray og DVD-afspillere forsøger de at skabe et stilfuldt og personligt design. LG er derfor en af de store udbydere af Blu-ray- og DVD-afspillere.

LG fokuserer på, at deres afspillere skal være brugervenlige og have et væld af funktioner. Disse funktioner kunne være muligheden for at optage og gemme film, afspille et utal af formater i god kvalitet, trådløs tilslutning til internettet eller andre digitalenheder med hjælp af DLNA og Wi-Fi og mange andre. Nogle af Blu-ray afspillerne understøtter funktionen Cinema 3D. Herved kan du gengive 3D-film og, som navnet antyder, skabe en rigtigt biograflignende stemning.

Blu-ray og DVD-afspillerne har funktionen upscaling. Denne findes af flere afarter, men fælles for dem er, at de sikrer en optimal billedkvalitet. Det er heller ikke usædvanligt, at afspillerne indeholder DLNA. Dette tillader dig at vise de filer, du har på din PC eller Mac.

LG har fokuseret meget på MPEG4-tunere, som findes i mange af deres afspillere. Dette sikrer dig en formidabel billedkvalitet, da du får mulighed for at se dine programmer i HD. Næsten alle Blu-ray og DVD-afspillere fra LG har USB-indgang. Der er derfor rig mulighed for at isætte et digitalkamera og afspille direkte herfra. Der er også mulighed for at konvertere filer fra din CD ned på USB-stikket eller din bærbare computer.

LG har gjort meget i sine bestræbelser på at skabe er stilfuldt og personligt design, hvilket afspejler sig i deres afspilleres udseende. Med det store udbud af funktioner, har LG sin ret til at være en af de store spillere på markedet for Blu-ray og DVD-afspillere.

Filter1

Vis