Havemøbler

Når solen skinner og luften er lun, er der ikke noget skønnere end at sætte sig i sine havemøbler – og måske starte grillen op. PriceRunner hjælper dig med at sammenligne priser på havemøbler i alle afskygninger. Du kan få havestole og haveborde enkeltvis eller i sæt, og her skal du overveje, om du ønsker havemøbler i det vedligeholdelsesfrie plastik, aluminium eller polyrattan, eller i træ der skal vedligeholdes en gang imellem. Du kan også få havemøbler, der inviterer til ren afslapning – den romantiske hængesofa, hvor man kan gynge sammen, solsengen til når man skal ”grilles” i solen, eller hængekøjen, der bare er symbolet på maksimal afslapning. Husk også en hyndeboks til hynderne på dine havemøbler, når det bliver tid til at trække indendørs igen.

Flere produkter under denne reklame

vidaXL 41814 Havemøbelsæt

Havemøbel sæt/grupper, Oval , Foldbar / sammenklappelig, Eks... Mere Info

fra kr 2.129

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Mærke

Butik

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 775

Havemøbler

Havemøbler. For danskerne et symbol på sommertid eller vintertid. For vi kan huske sommertiden på, at havemøblerne skal stilles frem samtidigt med uret – og når vintertiden starter skal havemøblerne stilles væk. For lige så forstemmende det kan være at gemme havemøblerne væk om efteråret, lige så livgivende er det at tage dem frem igen til en ny skøn sommer. Vi kommer ud af vores lange vinterhi og suger solstråler og lys til os. Havemøbler er blevet noget, nationen nu går meget op i. Uanset, om vi bor i hus med have eller i lejlighed med altan, er havemøbler et must. Mange indretter nu uderummet som en ekstra stue. Helt bogstaveligt talt med havemøbler i lounge-stil, som man kan slænge sig i. Det giver en naturlig forlængelse af boligen, som med et snuptag bliver mange kvadratmeter større.

Havemøbler viser, hvem du er

Om sommeren er vi sammen på en anden måde. Vi griller på terrassen, så snart vejret er til det. Inviterer vennerne til et glas vin på altanen. Eftermiddagsluren napper vi gerne i solstolen eller Fat Boy outdoor sækkestolen. Vi bruger så meget tid som muligt udenfor om sommeren. Derfor skal havemøbler ikke længere bare være et par praktiske plastikstole. Havemøbler skal være lækre, smarte, behagelige og signalere overskud. Både økonomisk og mentalt. Dyre designer-havemøbler er blevet hotte her de senere år. Ifølge fremtidsforskere er der en forklaring på fænomenet. Havemøblerne må gerne skille sig ud og ikke bare ligne alle naboernes. Terrassen og altanen er blevet steder, vi gerne vil vise frem for, når vi inviterer til grillaften og havefest. Det må gerne se flot ud - både at se på indefra, men også for naboen. Derfor gør vi gerne noget ekstra ud af havemøblerne. Vores stil og smag inde i boligen bliver ført udenfor, når vi vælger havemøbler. I følge bolighusene og andre forhandlere af havemøbler, det er ikke længere ualmindeligt, at folk bruger 20.000 kroner eller mere på at købe de helt rigtige havestole, haveborde, parasoller, havehynder, udendørs havelamper og krukker.

Budget eller businessclass

Der findes selvfølgelig rigtig mange forskellige slags havemøbler, og lige så mange prisniveauer. Det handler om smag, behag og pengepung, hvilken slags havemøbler, som du foretrækker. I en årrække var billige hvide havemøbler af plastik meget populære. Dem kunne man se alle vegne – fra parcelhushaven, campingpladsen til udendørs caféer. Sådan et sæt med fire havestole og et havebord kan du finde til små penge. Måske opfylder de fint dine behov for at kunne sidde behageligt med en kop kaffe i solen i ny og næ. Eller også holder du af det faktum, at du er fri for at vedligeholde havemøbler i plastik. I den anden ende af prisskalaen finder du tidløse havemøbler i teaktræ, hvor et sæt med havebord og fire havestole sagtens kan løbe op i 10.000 kroner og derover. For nogle er det ikke engang nok. Havemøblerne skal have et enestående, eksklusivt udseende. Brandet Fernob sælger smukke havestole og havebordet fra forskellige kendte designere. Hvis du vil have den slags luksushavemøbler til at pryde din terrasse kan det være, du skal sikkert spare lidt på kødet til grillen. For en havestol koster fra 1500 -3500 kroner og et havebord i familiestørrelse skal du betale omkring 18.000 kroner for. En anden designer havestol, som er blevet utrolig populær, er spiderwoman havestolen fra det danske mærke Hay. Havestolen er designet af Louise Campbell. Stolen er vejrbestandig og kan stå ude hele året. Men faktisk er der en del, der bruger Spider Woman havestolen inden døre ved spisebordet. Den koster omkring 1800 kroner og du kan få den i sort og hvid.

De nye populære produkter

Der i mellem er der havemøbler i mange andre materialer og til andre priser. Som det nye non-wood, der er nutidens hit hos mange haveejere. Non-wood havemøbler er fremstillet af et specielt materiale, som ligner træ. Men det er kun kraftig plastik. Havemøblerne er også helt vedligeholdesfri og de kan sagtens tåle at stå ude hele året. Polyrattan er også plastmateriale, hvor havemøblerne er fremstillet i flet. Engang var de fast inventar i havestuer hos ældre mennesker, men i dag findes rattan-havemøbler i flotte, moderne designs. Især flyder-sofaer og lænestole i polyrattan til haven sælger stort. Lige som med non-wood er havemøbler i polyrattan også vedligeholdelsesfri og du behøver ikke at sætte dem ind om vinteren. Prisen på et sæt med bord og 4 stole ligger omkring 2500 -3000 kr. Du kan også vælge havemøbler i hårdt træ. De findes i både den romantiske, skandinaviske stil med hvidlakeret havebænk, bord og stole. Eller i et mere trendy, råt look i sortlakeret. Sådan et sæt havemøbler i hårdttræ kan du være heldig at finde til omkring 2500 til 3000 kroner. Hvis du køber havemøbler i teaktræ eller hårdttræ skal du dog sætte lidt tid af til vedligeholdelse. De skal helst behandles to gange om året, hvor du sliber og giver dem olie bagefter.

Når du skal vælge havemøbler

Når du har besluttet dig for, hvilke havemøbler, du skal have, kommer turen til valget af havehynder og parasol. Er du til de spraglede, stribede eller stilrene ensfarvede havehynder? Er det nok for dig med en tynd havehynde, som ikke koster alverden og kan smides ud efter en sæson? Eller er du til de velpolstrede, virkelige holdbare og dyrere havehynder, som du sirligt sørger for at gemme i hyndeboksen hver aften? Parasollen, til at skærme for solen omkring havebordet, kan du købe både rørende billige eller ret dyre. For de fås i alt fra plastic til ædeltræ, med og uden imprægnering af stoffet og i stort set alle størrelser. Er du i tvivl om, hvilke havemøbler, havehynder og parasoller, du skal vælge, kan du søge på både stil, materialer og priser her på PriceRunner. Vi har samlet et bredt udvalg fra en række forhandlere af havemøbler.