Havemøbler

 

Havemøbler

Havemøbler. For danskerne et symbol på sommertid eller vintertid. For vi kan huske sommertiden på, at havemøblerne skal stilles frem samtidigt med uret – og når vintertiden starter skal havemøblerne stilles væk. For lige så forstemmende det kan være at gemme havemøblerne væk om efteråret, lige så livgivende er det at tage dem frem igen til en ny skøn sommer. Vi kommer ud af vores lange vinterhi og suger solstråler og lys til os. Havemøbler er blevet noget, nationen nu går meget op i. Uanset, om vi bor i hus med have eller i lejlighed med altan, er havemøbler et must. Mange indretter nu uderummet som en ekstra stue. Helt bogstaveligt talt med havemøbler i lounge-stil, som man kan slænge sig i. Det giver en naturlig forlængelse af boligen, som med et snuptag bliver mange kvadratmeter større.

Havemøbler viser, hvem du er

Om sommeren er vi sammen på en anden måde. Vi griller på terrassen, så snart vejret er til det. Inviterer vennerne til et glas vin på altanen. Eftermiddagsluren napper vi gerne i solstolen eller Fat Boy outdoor sækkestolen. Vi bruger så meget tid som muligt udenfor om sommeren. Derfor skal havemøbler ikke længere bare være et par praktiske plastikstole. Havemøbler skal være lækre, smarte, behagelige og signalere overskud. Både økonomisk og mentalt. Dyre designer-havemøbler er blevet hotte her de senere år. Ifølge fremtidsforskere er der en forklaring på fænomenet. Havemøblerne må gerne skille sig ud og ikke bare ligne alle naboernes. Terrassen og altanen er blevet steder, vi gerne vil vise frem for, når vi inviterer til grillaften og havefest. Det må gerne se flot ud - både at se på indefra, men også for naboen. Derfor gør vi gerne noget ekstra ud af havemøblerne. Vores stil og smag inde i boligen bliver ført udenfor, når vi vælger havemøbler. I følge bolighusene og andre forhandlere af havemøbler, det er ikke længere ualmindeligt, at folk bruger 20.000 kroner eller mere på at købe de helt rigtige havestole, haveborde, parasoller, havehynder, udendørs havelamper og krukker.

Budget eller businessclass

Der findes selvfølgelig rigtig mange forskellige slags havemøbler, og lige så mange prisniveauer. Det handler om smag, behag og pengepung, hvilken slags havemøbler, som du foretrækker. I en årrække var billige hvide havemøbler af plastik meget populære. Dem kunne man se alle vegne – fra parcelhushaven, campingpladsen til udendørs caféer. Sådan et sæt med fire havestole og et havebord kan du finde til små penge. Måske opfylder de fint dine behov for at kunne sidde behageligt med en kop kaffe i solen i ny og næ. Eller også holder du af det faktum, at du er fri for at vedligeholde havemøbler i plastik. I den anden ende af prisskalaen finder du tidløse havemøbler i teaktræ, hvor et sæt med havebord og fire havestole sagtens kan løbe op i 10.000 kroner og derover. For nogle er det ikke engang nok. Havemøblerne skal have et enestående, eksklusivt udseende. Brandet Fernob sælger smukke havestole og havebordet fra forskellige kendte designere. Hvis du vil have den slags luksushavemøbler til at pryde din terrasse kan det være, du skal sikkert spare lidt på kødet til grillen. For en havestol koster fra 1500 -3500 kroner og et havebord i familiestørrelse skal du betale omkring 18.000 kroner for. En anden designer havestol, som er blevet utrolig populær, er spiderwoman havestolen fra det danske mærke Hay. Havestolen er designet af Louise Campbell. Stolen er vejrbestandig og kan stå ude hele året. Men faktisk er der en del, der bruger Spider Woman havestolen inden døre ved spisebordet. Den koster omkring 1800 kroner og du kan få den i sort og hvid.

De nye populære produkter

Der i mellem er der havemøbler i mange andre materialer og til andre priser. Som det nye non-wood, der er nutidens hit hos mange haveejere. Non-wood havemøbler er fremstillet af et specielt materiale, som ligner træ. Men det er kun kraftig plastik. Havemøblerne er også helt vedligeholdesfri og de kan sagtens tåle at stå ude hele året. Polyrattan er også plastmateriale, hvor havemøblerne er fremstillet i flet. Engang var de fast inventar i havestuer hos ældre mennesker, men i dag findes rattan-havemøbler i flotte, moderne designs. Især flyder-sofaer og lænestole i polyrattan til haven sælger stort. Lige som med non-wood er havemøbler i polyrattan også vedligeholdelsesfri og du behøver ikke at sætte dem ind om vinteren. Prisen på et sæt med bord og 4 stole ligger omkring 2500 -3000 kr. Du kan også vælge havemøbler i hårdt træ. De findes i både den romantiske, skandinaviske stil med hvidlakeret havebænk, bord og stole. Eller i et mere trendy, råt look i sortlakeret. Sådan et sæt havemøbler i hårdttræ kan du være heldig at finde til omkring 2500 til 3000 kroner. Hvis du køber havemøbler i teaktræ eller hårdttræ skal du dog sætte lidt tid af til vedligeholdelse. De skal helst behandles to gange om året, hvor du sliber og giver dem olie bagefter.

Når du skal vælge havemøbler

Når du har besluttet dig for, hvilke havemøbler, du skal have, kommer turen til valget af havehynder og parasol. Er du til de spraglede, stribede eller stilrene ensfarvede havehynder? Er det nok for dig med en tynd havehynde, som ikke koster alverden og kan smides ud efter en sæson? Eller er du til de velpolstrede, virkelige holdbare og dyrere havehynder, som du sirligt sørger for at gemme i hyndeboksen hver aften? Parasollen, til at skærme for solen omkring havebordet, kan du købe både rørende billige eller ret dyre. For de fås i alt fra plastic til ædeltræ, med og uden imprægnering af stoffet og i stort set alle størrelser. Er du i tvivl om, hvilke havemøbler, havehynder og parasoller, du skal vælge, kan du søge på både stil, materialer og priser her på PriceRunner. Vi har samlet et bredt udvalg fra en række forhandlere af havemøbler.

Sammenlign priser på Havemøbler.

kr 300

kr 360 inkl. fragt

Comfy hyndeboks, Plast

Hyndeboks i plast, til opbevaring af hynder, legetøj m.v.270... Mere Info

 Gå til butik

kr 3.745

kr 3.745 inkl. fragt

Fermob Louisiane Bænk 150 cm

Louisiane bænken fra Fermob, minder om de gamle parkbænke, m... Mere Info

 Gå til butik

kr 279

kr 381 inkl. fragt

200x100x75 Cover til bord

UV bestandigt overtræk til havebord str 200x100x75cm , der b... Mere Info
E-mærket

 Gå til butik

kr 800

kr 860 inkl. fragt

KETER Borneo hyndeboks, Antracitgrå, Plast

En ideel løsning til udendørs opbevaring.Rattan design og tr... Mere Info

 Gå til butik

Flere produkter under denne reklame

kr 600

kr 660 inkl. fragt

Park Tversted bord/bænkesæt, Træ

Solidt bord/bænkesæt.Tversted bord/bænkesæt fra Park er et g... Mere Info

 Gå til butik

kr 1.199

kr 1.259 inkl. fragt

PLUS Rustik trallebænk, Genbrugstræ

Rustik bænk i genbrugstrætraller har mange funktioner i have... Mere Info

 Gå til butik

kr 2.499

kr 2.499 inkl. fragt

Park bord/bænkesæt rund m/ryg, Træ

Gedigent bord/bænkesæt i 42 mm trykimprægnerede planker. Run... Mere Info

 Gå til butik

kr 6.999

kr 6.999 inkl. fragt

Park Sydney loungesæt, Hvid / Grå, Polywood / Alu

Loungesæt med polywood lameller og alustel. Inkl. 10 cm sæde... Mere Info

 Gå til butik

kr 849

kr 909 inkl. fragt

PLUS windbreaker, Polymar

Enkel og smuk løsning, der i designet forener det praktiske ... Mere Info

 Gå til butik

kr 3.899

kr 3.899 inkl. fragt

PLUS bordbænkesæt m/ryg, Nåletræ

Romantikken i højsædet.Perfekt valg, hvis du dyrker den supe... Mere Info

 Gå til butik

kr 2.899

kr 2.899 inkl. fragt

PLUS Basic bordbænkesæt, Træ

Plads til dine, mine og vores børn.Pift nyt liv i haven, med... Mere Info

 Gå til butik

kr 2.699

kr 2.699 inkl. fragt

PLUS Basic bord/bænkesæt, Træ / Stål

En nyfortolkning af det klassiske bord bænkesæt i træ med et... Mere Info

 Gå til butik

Pris

Øvrigt tilbehør

Materiale

Mærke

Forhandler

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 507