Havemøbler

 

Havemøbler

Når solen skinner og luften er lun, er der ikke noget skønnere end at sætte sig i sine havemøbler – og måske starte grillen op. PriceRunner hjælper dig med at sammenligne priser på havemøbler i alle afskygninger. Du kan få havestole og haveborde enkeltvis eller i sæt, og her skal du overveje, om du ønsker havemøbler i det vedligeholdelsesfrie plastik, aluminium eller polyrattan, eller i træ der skal vedligeholdes en gang imellem. Du kan også få havemøbler, der inviterer til ren afslapning – den romantiske hængesofa, hvor man kan gynge sammen, solsengen til når man skal ”grilles” i solen, eller hængekøjen, der bare er symbolet på maksimal afslapning. Husk også en hyndeboks til hynderne på dine havemøbler, når det bliver tid til at trække indendørs igen.

Havemøbler

Havemøbler. For danskerne et symbol på sommertid eller vintertid. For vi kan huske sommertiden på, at havemøblerne skal stilles frem samtidigt med uret – og når vintertiden starter skal havemøblerne stilles væk. For lige så forstemmende det kan være at gemme havemøblerne væk om efteråret, lige så livgivende er det at tage dem frem igen til en ny skøn sommer. Vi kommer ud af vores lange vinterhi og suger solstråler og lys til os. Havemøbler er blevet noget, nationen nu går meget op i. Uanset, om vi bor i hus med have eller i lejlighed med altan, er havemøbler et must. Mange indretter nu uderummet som en ekstra stue. Helt bogstaveligt talt med havemøbler i lounge-stil, som man kan slænge sig i. Det giver en naturlig forlængelse af boligen, som med et snuptag bliver mange kvadratmeter større.

Havemøbler viser, hvem du er

Om sommeren er vi sammen på en anden måde. Vi griller på terrassen, så snart vejret er til det. Inviterer vennerne til et glas vin på altanen. Eftermiddagsluren napper vi gerne i solstolen eller Fat Boy outdoor sækkestolen. Vi bruger så meget tid som muligt udenfor om sommeren. Derfor skal havemøbler ikke længere bare være et par praktiske plastikstole. Havemøbler skal være lækre, smarte, behagelige og signalere overskud. Både økonomisk og mentalt. Dyre designer-havemøbler er blevet hotte her de senere år. Ifølge fremtidsforskere er der en forklaring på fænomenet. Havemøblerne må gerne skille sig ud og ikke bare ligne alle naboernes. Terrassen og altanen er blevet steder, vi gerne vil vise frem for, når vi inviterer til grillaften og havefest. Det må gerne se flot ud - både at se på indefra, men også for naboen. Derfor gør vi gerne noget ekstra ud af havemøblerne. Vores stil og smag inde i boligen bliver ført udenfor, når vi vælger havemøbler. I følge bolighusene og andre forhandlere af havemøbler, det er ikke længere ualmindeligt, at folk bruger 20.000 kroner eller mere på at købe de helt rigtige havestole, haveborde, parasoller, havehynder, udendørs havelamper og krukker.

Budget eller businessclass

Der findes selvfølgelig rigtig mange forskellige slags havemøbler, og lige så mange prisniveauer. Det handler om smag, behag og pengepung, hvilken slags havemøbler, som du foretrækker. I en årrække var billige hvide havemøbler af plastik meget populære. Dem kunne man se alle vegne – fra parcelhushaven, campingpladsen til udendørs caféer. Sådan et sæt med fire havestole og et havebord kan du finde til små penge. Måske opfylder de fint dine behov for at kunne sidde behageligt med en kop kaffe i solen i ny og næ. Eller også holder du af det faktum, at du er fri for at vedligeholde havemøbler i plastik. I den anden ende af prisskalaen finder du tidløse havemøbler i teaktræ, hvor et sæt med havebord og fire havestole sagtens kan løbe op i 10.000 kroner og derover. For nogle er det ikke engang nok. Havemøblerne skal have et enestående, eksklusivt udseende. Brandet Fernob sælger smukke havestole og havebordet fra forskellige kendte designere. Hvis du vil have den slags luksushavemøbler til at pryde din terrasse kan det være, du skal sikkert spare lidt på kødet til grillen. For en havestol koster fra 1500 -3500 kroner og et havebord i familiestørrelse skal du betale omkring 18.000 kroner for. En anden designer havestol, som er blevet utrolig populær, er spiderwoman havestolen fra det danske mærke Hay. Havestolen er designet af Louise Campbell. Stolen er vejrbestandig og kan stå ude hele året. Men faktisk er der en del, der bruger Spider Woman havestolen inden døre ved spisebordet. Den koster omkring 1800 kroner og du kan få den i sort og hvid.

De nye populære produkter

Der i mellem er der havemøbler i mange andre materialer og til andre priser. Som det nye non-wood, der er nutidens hit hos mange haveejere. Non-wood havemøbler er fremstillet af et specielt materiale, som ligner træ. Men det er kun kraftig plastik. Havemøblerne er også helt vedligeholdesfri og de kan sagtens tåle at stå ude hele året. Polyrattan er også plastmateriale, hvor havemøblerne er fremstillet i flet. Engang var de fast inventar i havestuer hos ældre mennesker, men i dag findes rattan-havemøbler i flotte, moderne designs. Især flyder-sofaer og lænestole i polyrattan til haven sælger stort. Lige som med non-wood er havemøbler i polyrattan også vedligeholdelsesfri og du behøver ikke at sætte dem ind om vinteren. Prisen på et sæt med bord og 4 stole ligger omkring 2500 -3000 kr. Du kan også vælge havemøbler i hårdt træ. De findes i både den romantiske, skandinaviske stil med hvidlakeret havebænk, bord og stole. Eller i et mere trendy, råt look i sortlakeret. Sådan et sæt havemøbler i hårdttræ kan du være heldig at finde til omkring 2500 til 3000 kroner. Hvis du køber havemøbler i teaktræ eller hårdttræ skal du dog sætte lidt tid af til vedligeholdelse. De skal helst behandles to gange om året, hvor du sliber og giver dem olie bagefter.

Når du skal vælge havemøbler

Når du har besluttet dig for, hvilke havemøbler, du skal have, kommer turen til valget af havehynder og parasol. Er du til de spraglede, stribede eller stilrene ensfarvede havehynder? Er det nok for dig med en tynd havehynde, som ikke koster alverden og kan smides ud efter en sæson? Eller er du til de velpolstrede, virkelige holdbare og dyrere havehynder, som du sirligt sørger for at gemme i hyndeboksen hver aften? Parasollen, til at skærme for solen omkring havebordet, kan du købe både rørende billige eller ret dyre. For de fås i alt fra plastic til ædeltræ, med og uden imprægnering af stoffet og i stort set alle størrelser. Er du i tvivl om, hvilke havemøbler, havehynder og parasoller, du skal vælge, kan du søge på både stil, materialer og priser her på PriceRunner. Vi har samlet et bredt udvalg fra en række forhandlere af havemøbler.

Sammenlign priser på Havemøbler.

Comfy hyndeboks,Plast

Hyndeboks i plast, til opbevaring af hynder, legetøj m.v.270... Mere Info

kr 300

kr 300 inkl. fragt

 Gå til butik

Ellos Stol Bargo - 2-pak

2 stole af lakeret metal. Højde 85 cm, bredde 56 cm, dybde 6... Mere Info

kr 1.399

kr 1.792 inkl. fragt

E-mærket

 Gå til butik

Fermob Bistro Stol - Flere Farver

FERMOB Bistro stol. Den original Bistro stol er blevet produ... Mere Info

kr 515

kr 564 inkl. fragt

 Gå til butik

Hyndeboks - Max - Brun Plast med træstruktur

Hyndeboks i plast Her får du en kompakt hyndeboks til opbeva... Mere Info

kr 300

kr 339 inkl. fragt

E-mærket

 Gå til butik

Hyndeboks

HyndeboksStørrelse: 120 x 46 x 58 cm.Kan indeholde 300 Liter.  Mere Info

kr 200

Fragt ukendt

 Gå til butik

Flere produkter under denne reklame

Fermob Luxembourg Bænk Med Ryglæn - Børn

FERMOB Luxembourg bænk med ryglæn - til børn. Kendt fra have... Mere Info

kr 1.130

kr 1.130 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Basket Altankasse

De fine Fermob Basket altankasser er praktiske med det indby... Mere Info

kr 3.440

kr 3.440 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Luxembourg Lille lavt bord - Flere Farver

FERMOB Luxembourg lille lavt bord. Serien er kendt fra haven... Mere Info

kr 1.490

kr 1.490 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Luxembourg Stort Højbord - Flere Farver

FERMOB Luxembourg har lavet et nyt stort højbord. Serien er ... Mere Info

kr 6.490

kr 6.490 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Bellevie Bord

Et praktisk og stilrent bord der kræver et minimum af vedlig... Mere Info

kr 12.470

kr 12.470 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Bellevie Bænk med Ryglæn

En praktisk og stilren bænk med ryglæn, der kræver et minimu... Mere Info

kr 7.050

kr 7.050 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Quiberon Rullebord - Flere Farver

Fermob Quiberon rullebordet er et fint nyt rullebord, der ka... Mere Info

kr 3.080

kr 3.080 inkl. fragt

 Gå til butik

Tolix A Chair - Standard Farver / Mat Lak

A Chaise fra Tolix er en gammel kending. Det er en rå fransk... Mere Info

kr 1.745

kr 1.745 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Bellevie Bænk

En praktisk og stilren bænk der kræver et minimum af vedlige... Mere Info

kr 5.100

kr 5.100 inkl. fragt

 Gå til butik

Tolix Taburet - Outdoor

Taburetten fra Tolix findes i mange størrelser, og den fås l... Mere Info

kr 1.810

kr 1.810 inkl. fragt

 Gå til butik

Tolix A Chair - Standard Farver / Blank Lak

A Chaise fra Tolix er en gammel kending. Det er en rå fransk... Mere Info

kr 1.745

kr 1.745 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Bistro Barstol - Flere Farver

FERMOB Bistro Barstol. Den original Bistro stol er blevet pr... Mere Info

kr 1.090

kr 1.090 inkl. fragt

 Gå til butik

Fermob Alfred Rullebord - Flere Farver

Alfred rullebordet fra Fermob er ideelt til dem, der ikke ha... Mere Info

kr 1.815

kr 1.815 inkl. fragt

 Gå til butik

Pris

Mærke

Forhandler

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 593