Hængekøje

 

Hængekøje

To stolper i jorden, to stykker tov og et lagen imellem. Vupti, så har du en hængekøje. Hængekøjen er og har altid været et oplagt sted at nyde sin siesta i. Men ifølge Kaj Ellegaard, producent og importør af hængekøjer på sitet www.haengekoje.dk, så benytter danske børnefamilier sig i stigende grad hængekøjen som et naturligt legeredskab.

Kaj Ellegaard fortæller, at en hængekøje kan være et naturligt legeredskab, der styrker børns motorik, er en perfekt tumleplads for drenge og et hænge-ud-sted for pigerne og deres veninder. Man behøver heller ikke store træer i sin have for at sætte en hængekøje op. Det bedste resultat fås ved at sætte to runde stolper op med en længde på tre meter, grave dem fire en halv meter ned i jorden og så binde hængekøjen fast med to stykker tov. Hvis det skal være verdens bedste hænge-ud-sted for hele familien, kan man sætte tre stolper op i en ligebenet trekant, og på den måde hænge tre hængekøjer op. Så er der dømt afslapning til både børn og voksne.

Hængekøjen findes i forskellige variationer. En brasiliansk stofhængekøje består af helt stykke stof, der er bedre egnet til leg og tumlen, mens den mexicanske nethængekøje lufter godt og giver en rigtig god komfort. Den europæiske model har en buet gavl i hver ende med et stykke sejldug spændt ud imellem. Det giver en hængekøje med en stor styrke og en god stabilitet, som man ikke lige falder ud af.

En god hængekøje koster fra 500 kroner og op til 1.000 kroner. Hvis hængekøjen skal være af den ypperste kvalitet, ligger priserne omkring 2.500 kroner og op til 3.500 kroner. Til gengæld køber man også en hængekøje, der kan holde hele livet. Samtidig kan man være sikker på, at de arbejdere, der har produceret hængekøjen, har fået en ordentlig løn for deres arbejde.

Sammenlign priser på Hængekøje.

kr 299

kr 329 inkl. fragt

EXPED Travel Hammock terracotta hængekøje

EXPED Travel HammockEn hængekøje til yderst skarp pris, med ... Mere Info

 Gå til butik

Flere produkter under denne reklame

kr 299

kr 329 inkl. fragt

EXPED Travel Hammock mossgreen hængekøje

EXPED Travel HammockEn hængekøje til yderst skarp pris, med ... Mere Info

 Gå til butik

kr 499

kr 529 inkl. fragt

EXPED Scout Hammock Hængekøje inkl. reb

EXPED Scout HammockHængekøjen til hvor som helst og når som ... Mere Info

 Gå til butik

kr 899

kr 899 inkl. fragt

Amazonas Hængekøje Rio

Flot hængekøje til haven Med denne smukke brasilianske hænge... Mere Info
E-mærket

 Gå til butik

Pris

Mærke

Type 1

Havestol

Øvrigt tilbehør

Materiale

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 27