Hængemøbler

Der er noget helt særligt over at ligge og dase i en hængekøje på en varm sommerdag. Hængekøjens rolige vuggen fra side til side gør den til et eftertragtet sted at sole sig eller ligge og læse en bog under en blå himmel. Samtidig kan en hængekøje også bruges som et sjovt legeredskab for børn. Den typiske hængekøje spændes nemt ud mellem to træer, og du har derefter et sted, hvor du kan nyde stilheden under trækronernes skygge. Har du ikke lige to træer i nærheden, kan du i stedet vælge en hængekøje med en hængekøjestander eller et sammenklappeligt stativ, der kan slås op overalt. Udvalget er enormt, og PriceRunner hjælper dig med at finde den bedste pris på din nye hængekøje.

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Hængemøbler

Materiale

Farve

Sædedybde

Vægt

Mærke

Butik

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 48

Hængekøje

To stolper i jorden, to stykker tov og et lagen imellem. Vupti, så har du en hængekøje. Hængekøjen er og har altid været et oplagt sted at nyde sin siesta i. Men ifølge Kaj Ellegaard, producent og importør af hængekøjer på sitet www.haengekoje.dk, så benytter danske børnefamilier sig i stigende grad hængekøjen som et naturligt legeredskab.

Kaj Ellegaard fortæller, at en hængekøje kan være et naturligt legeredskab, der styrker børns motorik, er en perfekt tumleplads for drenge og et hænge-ud-sted for pigerne og deres veninder. Man behøver heller ikke store træer i sin have for at sætte en hængekøje op. Det bedste resultat fås ved at sætte to runde stolper op med en længde på tre meter, grave dem fire en halv meter ned i jorden og så binde hængekøjen fast med to stykker tov. Hvis det skal være verdens bedste hænge-ud-sted for hele familien, kan man sætte tre stolper op i en ligebenet trekant, og på den måde hænge tre hængekøjer op. Så er der dømt afslapning til både børn og voksne.

Hængekøjen findes i forskellige variationer. En brasiliansk stofhængekøje består af helt stykke stof, der er bedre egnet til leg og tumlen, mens den mexicanske nethængekøje lufter godt og giver en rigtig god komfort. Den europæiske model har en buet gavl i hver ende med et stykke sejldug spændt ud imellem. Det giver en hængekøje med en stor styrke og en god stabilitet, som man ikke lige falder ud af.

En god hængekøje koster fra 500 kroner og op til 1.000 kroner. Hvis hængekøjen skal være af den ypperste kvalitet, ligger priserne omkring 2.500 kroner og op til 3.500 kroner. Til gengæld køber man også en hængekøje, der kan holde hele livet. Samtidig kan man være sikker på, at de arbejdere, der har produceret hængekøjen, har fået en ordentlig løn for deres arbejde.

Sammenlign priser på Hængekøje.