Solseng

 

Solseng

Berig dine udendørsaktiviteter med en liggestol, der i det varme sommervejr vil gøre dine hyggestunder komfortable som aldrig før. Liggestolen er et velkendt udendørsmøbel for mange, hvilket uddyber dens gavn og nyttige egenskaber. I sommerhalvåret er den lænestolens pendant i de udendørs omgivelser, idet den ligesom lænestolen har komfort i højsædet. Den findes i et utal af varianter – der er en til den, der holder af at folde sig ud i bløde chaiselonger, men også en til den, der ønsker simpel, hård tekstur og terapeutisk komfort.

Udendørs afslapning

I takt med at hverdagens stress og jag øges, uddybes behovet for afslapning, og i hjemmet bliver møbler med god komfort prioriteret højt. Det bliver en nødvendighed fysisk at have plads til at kunne slappe af og hygge sig i de hjemlige omgivelser, der ikke blot afgrænses af husets murer, men også omfatter de udendørs kvadratmeter. I denne forbindelse bliver liggestolen et essentielt møbel at erhverve sig, således at afslapning i sommerhalvåret ikke kun er forbeholdt de indendørs møblementer. Med liggestolen kan du opfylde behovet for at slappe af og behovet for at nyde vejret og naturen på en og samme tid.

Når du har brug for at være alene og sammen med andre

Liggestolen er et møbel, der følger med dig og dine behov, uanset hvad du har lyst til. Det er en håndterbar stol, der både fungerer godt for sig selv og i selskab med andre møbler. På den måde kan du ud fra liggestolen udbygge hele møblementer, der er egnede til store såvel som små selskaber. Med sine uendelige variationer vil den i forhold til udtryk let gå hånd i hånd med andre møbler, og du kan nemt skabe netop den stil, der passer dig. Liggestolen er for dig, der ønsker at kunne skabe rammerne for tid alene såvel som socialt samvær og samtidig blive bragt ud i naturen, når vejret tilbyder det.

Sammenlign priser på Solseng.

vidaXL 41197 Solseng

Havestol, Solseng, Foldbar / sammenklappelig, Materiale Stål Mere Info

fra kr 299

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Skagerak Riviera Solseng

Havestol, Solseng, Justerbar ryglæn, Ekstra bordplade (forlæ... Mere Info

fra kr 9.346

 Sammenlign priser

Skagerak Riviera Solseng

Havestol, Solseng, Ekstra bordplade (forlængelse), Materiale... Mere Info

fra kr 13.171

 Sammenlign priser

Skagerak Fuori Solseng

Havestol, Solseng, Justerbar ryglæn, Hjul, Hynde Materiale A... Mere Info

fra kr 12.321

 Sammenlign priser

Brafab Leone Solseng

Havestol, Solseng, Justerbar ryglæn, Materiale Aluminium, Te... Mere Info

fra kr 1.890

 Sammenlign priser

Fermob Dune Solseng

Havestol, Solseng, Justerbar ryglæn Mere Info

kr 5.800

kr 5.800 inkl. fragt

 Gå til butik

Pris

Type havestol 1

Mærke

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 23