Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Form

Areal

Højde (cm)

Længde (cm)

Bredde (cm)

Dybde (cm)

Opvarmning

Mærke

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 115

Om Drivhuse

Der er ikke noget der helt er som at sætte tænderne i en tomat man selv har plantet, plejet og passet på indtil den blev rød og klar. Smagen er rig og konsistensen fast og der er en vis stolthed forbundet med at skære den ud og putte den i salaten til gæsterne, der kommer forbi til grill på en varm sommerdag. Det ved enhver drivhusejer. Og faktisk er det hverken særlig dyrt eller besværligt selv at komme i gang som hjemmegartner. Det kræver mest af alt bare lysten til smagfulde, hjemmedyrkede grøntsager og et drivhus.

Hvilken type skal du vælge?

Hvis du aldrig før har haft drivhus er det en god ide at sondere terrænet og finde ud af, hvad det er netop du har brug for. Der er stor forskel på et kæmpestort drivhus til buske og sydlandske frugttræer og et lille vægdrivhus til et par tomater, ærter og måske krydderurter. Hvis du er har pladsen til det og er seriøs omkring projektet kan det være et Halls Magnum drivhus er noget for dig. Det er på hele 11,5 kvadratmeter og har dobbeltskydedøre, profil og fire vinduer. Eller måske et Juliana Premium Drivhus med 3 mm glas, og ekstra sidehøjde på hele 13 kvadratmeter. Den store højde gør denne model egnet som en kombineret udestue og drivhus. Hvis du gerne vil have appelsiner er et Juliana Orangeri på mellem 9 og 16 kvadratmeter noget for dig, mens et mere traditionelt drivhus fra Halls som model Universal 128 er ekstra stabilt og godt til det meste.

Friske grønstsager fra grønne fingre

Lige meget om du er garvet gartner eller nybegynder er der masser af forskellige drivhus og muligheder på markedet. Du skal bare gøre dig klart hvad det særligt er, du ønsker og så springe ud i det. At have et drivhus og så sine egne grøntsager og frugter er nemmere end man skulle tro og en stor tilfredsstillelse. Og så er der også penge at spare på sommerens madbudget.