Orangerie

Med et orangeri forlænger du havesæsonen med flere måneder, selvom vinteren har meldt sin ankomst. Denne udendørs oase gør, at haven flytter indenfor. Med et orangeri finder du ikke andre måder, du kan udvide dit hus til billigere penge. Orangeriet kan både anvendes som vinterhave og vinterstue takket være dets behagelige temperatur. Det er godt for dig, der elsker at være udendørs, men som stadig vil have varme. Er du også til natur, er orangeriet et must for dig, da du får begge dele. Størrelsen kan tilpasses efter egne behov. Orangeriet kan både stå som en forlængelse af huset, men det kan også laves som et ekstra rum i haven. Orangeriet er isoleret, hvilket gør, at planterne kan holde hele året rundt.

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Form

Drivhussokkel inkl.

Areal

Højde (cm)

Længde (cm)

Bredde (cm)

Dybde (cm)

Opvarmning

Mærke

Sider:  1

Total antal sider: 1

Orangeri

Drømmen om hjemmedyrkede tomater og andet frugt og andre grøntsager har i mange år været den primære grund til at folk bygger drivhuse. De senere år er der dog udviklet en trend hvor folk gerne vil have mere ud af drivhuset end grøntsager. Et drivhus eller et orangeri, som de nye typer kaldes, kan nemlig også bruges som opholdsrum midt i haven. Både ud på aftenen om sommeren, når det danske sommervejr viser sig fra sin grimme side eller som en naturlig forlængelse af havene sæsonen om foråret og om efteråret. Efterhånden er der en række nye modeller i alle prisklasser og størrelser på markedet, så der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Orangerier med fundament

Et bud på et flot kvalitetsorangeri, der ikke fylder hele haven er Julianas Orangeri på 8,6 kvadratmeter med 3 mm glas. Huset har en høj sidehøjde, der gør det anvendeligt som opholdsrum, når vejret ikke er til at være i haven. Orangeriet fra Juliana er udført i antracit og har fire tagvinduer. Det kan være en god ide, at anskaffe sig et fundament, og dette producerer Juliana også. Fundamentet består af 12 cm høje galvaniserede stålprofiler, der er nemme at samle, der hvor de medfølgende nedstøbningsrør er placeret i hjørnerne. Nogle forsikringsselskaber kræver, at et drivhusfundament er støbt fast i jorden, før de vil dække ved for eksempel stomskade.

Større modeller

Hvis dit orangeri skal være endnu større og måske fungere dels som udestue og dels som drivhus, skal du måske overveje en endnu større model. For eksempel OPJ Vitavia Sirius, der har et grundareal på hele 13 kvadratmeter. Dette orangeri kommer med stor sidehøjde og masser af plads og luft. Glasset er 3 mm tykt og er af typen floatglas i hele baner hele vejen rundt. Vitavia Sirius leveres med sokkel og tre nedløbsrør.