Spillekonsoller

De populære spillekonsoller er med til at sikre dig timevis af god underholdning på fjernsynsskærmen. Takket være spillekonsollen kan du nemlig spille alle dine favoritspil gennem tv’et, og der er flere forskellige spillekonsoller at vælge imellem. De mest populære spillekonsoller er PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch, og der findes mange andre konsoller på markedet. Valget af spillekonsol afhænger af dine behov. Hvis hele kroppen skal i spil, så kan Nintendo Wii U spillekonsoller være det oplagte valg. Vil du i stedet fordybe dig i nogle mere intense og måske grafisk flottere spil, så er Xbox One og PlayStation 4 to gode bud på kraftige spillekonsoller, som kan køre store og grafisk-krævende spil.

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type

Lanceringsår

Farve

Samleudgave

Internetkompatibel

Multiplayer Support

VR-kompatibilitet

Support for fjernbetjening

Support for trådløse kontroller

Trådløst kontrollerinterface

Support for kablede kontroller

Klokkefrekvens

RAM

Intern hukommelse

GPS

Højde

Dybde

Bredde

Vægt

Antal USB-porte

HDMI-udgang ?

HDMI-indgang

Digital optisk ud ?

Digital optisk ind

S-Video ud

S-Video ind

Komposit ud

Komponent ud

SCART ud

VGA ud

Ethernet-tilslutning

Wi-Fi ?

Mobiltilsutning

Bluetooth

NFC

Display

Antal displays

Skærmstørrelse ?

Skærmopløsning

Videoopløsning ?

Touchskærm

3D ?

HDR

Hovedtelefonsudgang

Indbyggede højtalere

Surround Sound

Indbygget kamera

Megapixel

Kamerablitz/lygte

Billedopløsning

Videoopløsnng

Strømtype

Batteritid ?

Mærke

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 6

Spillekonsoller

Opgaven er at finde et typisk dansk teenageværelse uden nogen spillekonsol. Det bliver svært. Spillekonsoller er efterhånden blevet ligeså essentielle at eje som et fjernsyn. Det er de færreste danske teenagere, der ikke er i besiddelse af en af de store producenters maskiner. Hvordan er det kommet så vidt?

Fra dengang, hvor den allerførste spillekonsol kom ud, og frem til nu har der været et behov for underholdning – en måde at sætte hovedet lidt på pause og bare sidde og have det sjovt uden rigtig at lave noget. Der har været en kæmpe udvikling i spillekonsollernes egenskaber. Den allerførste konsol skulle blot kunne afspille en skive med det ønskede spil på, mens man i dag har langt mere teknologiske behov, hvorfor internet på spillekonsoller er mere eller mindre en selvfølge.

I denne teknologiske tid, hvor deling af ens liv med venner og familie er blevet meget vigtig, har man brug for muligheden for at være online og vise sine bedrifter frem på en måde. Nutidens spillekonsoller er blevet nogle af de største tidsslugere inden for underholdningsindustrien. Det er lige før, computeren og fjernsynet har fået sig en mindre konkurrent i danske teenageres tidsforbrug. Spillekonsollerne er jo ikke blot konsollen i sig selv. Salget af selve maskinen afhænger også af udvalget af spil. Og spiludvalget er boomet ekstremt op igennem 00’erne, hvor den ene store spilproducent efter den anden har forsøgt at overgå hinanden. Der er alle slags spil; du kan enten spille spil, hvor du skal bruge hovedet og have et taktisk overblik, men også bare spil uden nogen egentlig historie – fx diverse fodboldspil, der er en af de bedre sælgende genrer inden for spilindustrien.

En spilkonsol er langt fra uundværlig, men det er et fantastisk værktøj til en hurtig omgang underholdning til de kedelige tider.

Læs udvidet Spillekonsoller køberåd.