Pool(6 555)

Pools og Badebassiner

Det er både dyrt og særdeles besværligt at få udgravet og installeret en svimming-pool i haven. Og selvom det er rart at kunne flade ud og slappe af, når solen er fremme og får en danske sommerdag til at føles som en feriedag ved middelhavet, er der nok mange, der spørger sig selv om det kan betale sig at installere en pool her i landet. Den danske sommer er trods alt ikke kendt for sin pålidelighed, når det gælder solskin. Heldigvis er der råd for poolhungrende danskere. Der er nemlig masser af muligheder for at opstille en midlertidig pool i haven og dermed opnå alle fordelene ved en swimmingpool uden at skulle grave haven op.

Mange størrelser og modeller

Der er mange muligheder på markedet for swimmingpools i dag. Fra de helt store på op mod 20.000 liter til de helt små soppebassiner til små børn. En af de største swimmingpools på markedet er den store Intex Pool på over 17.000 liter. Den er mere end fem meter lang og næsten tre meter bred, så der er masser af plads til at hele familien kan boltre sig. Intex poolen kommer med en masse tilbehør som for eksempel poolbund, cover og volleyballnet. I samme størrelse er den store runde Canarias stålvægspool på 18000 liter. Med en diameter på 4,6 meter og en dybde på 1,20 meter er der masser af plads til både børn, der leger og forældre, der slapper af. Med denne pool medfølger blandt andet stige og sandfilterpumpe.

Oppustelige pools

For dem der leder efter en lidt mindre og måske mere overskuelige pool, er en Intex pool på cirka 5600 liter et godt bud. Denne pool kan nemt installeres og pakkes sammen og kommer med pumpe og instrukttionsvideo. For en meget behagelig pooloplevelse er det værd at overveje en Schou-pool på 836 liter. Denne model er med bløde, oppustelige sider, der gør sommerafslapningen blød og behagelig for både børn og voksne.

Filter

Vis