Alufælge(26 765)

Alufælge

Der var en gang, hvor alufælge mest var noget for bil-nørder. Sådan er det slet ikke mere, nu er alufælge for alle typer mennesker. Der var også en gang, hvor man mest brugte alufælge, når man havde fået sommerdæk på bilen. Sådan behøver det heller ikke være mere. Man kan sagtens få alufælge, der egner sig til vinterdæk og vinterkørsel.

Alufælge er for alle, der har lyst til at erstatte de mere kedelige stålfælge eller plastikhjulkapsler med nogle smarte fælge. Med alufælge kan man tilføre sin bil lidt mere personlighed, så den ikke ligner alle andre biler af det mærke og i den farve. Man kan vælge nogle enkle og diskrete alufælge eller give den fuld gas med nogle alufælge, der vil vække opsigt. Der er også dem, der vælger at sætte alufælge på deres bil, fordi det så giver dem mulighed for at kunne montere bredere dæk og lavere dæk på deres bil.

Alufælge fås i et væld af udformninger og designs. Man kan få modeller med få eger eller med mange eger, alt efter smag og behag. Man få alufælge i sølvfarvet eller metalbrun, sorte alufælge med røde streger, sorte alufælge med et blåt bånd i bunden, røde old school alufælge og mange mange andre. Man kan få letmetalfælge, der vejer væsentligt mindre end andre alufælge. Og man kan få alufælge, der er lavet specielt til netop det bilmærke, man har.

Alufælge kræver lidt mere rengøring end stålfælge, men det må man tage med, hvis man vil pifte sin bil op med smarte alufælge. Måske er du ikke klar over det, men du kan faktisk købe alufælge i dit lokale havecenter. Så kig forbi og se nærmere på vores udvalg. Vi har også dæk og alt det andet, du skal bruge, når bilen skal gøres sommer- eller vinterklar.

Filter

Vis