Barbermaskiner

 

Barbermaskiner

Rigtig mange mænd, foretrækker en barbermaskine. Det skulle eftersigende være nemmere, end at kæmpe med en skraber. Barbermaskinen kan både glatbarbere, men mange bruger den også til, at trimme eller style skægget med. Så hvad enten man er kortskægget, langskægget eller slet ikke ønsker skæg, er barbermaskinen altså ideel til, at holde det nede med eller at fjerne det fuldstændig. Der er tusinde af muligheder, når du skal finde én, der passer til netop dig. De fås i mange modeller og afskygninger, der både afgiver gele og kan skifte hoveder. Kravet til en barbermaskine skifter, fra mand til mand. Hvad skal din barbermaskine kunne? Hvad er dit behov?

Barbermaskiner

For mange mænd skal det både være en ukompliceret, hurtig og behagelig oplevelse at barbere sig. Forbi er de tider, hvor mænd kunne sætte sig i barberstolen og lade en professionel barber nusse om sig. Heldigvis er det ikke nødvendigt at finde barber¬skum¬met og ragekniven frem derhjemme. Barbermaskiner findes i dag i mange forskellige udgaver fra de mest basale til de næsten luksuriøse.

Inden man køber sig en ny barbermaskine, bør man overveje, hvordan og hvor ofte man har tænkt sig at barbere sig. Hvis man synes bedst om den traditionelle facon med skraber, kan man købe en barbermaskine, der imiterer denne form for barbering. Disse typer barbermaskiner afgiver lotion under barberingen, så de ikke udtørrer huden, men alligevel barberer helt tæt. Hvis man har sart hud, der dårligt tåler at blive barberet ofte, kan dette være en rigtig god løsning.

Nogle barbermaskiner anvender roterende barberblade, mens andre bruger vibrerende skær. Den ene teknologi er lige så god som den anden, så det er mest et spørgsmål om smag og behag, om man vælger den ene teknologi frem for den anden. Hvis man ikke ved, hvilken type man foretrækker, er der heldigvis mange producenter, der tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti på deres produkter. På den måde kan man afprøve den ene eller den anden teknologi uden at binde sig til den på forhånd. Hvis man ikke er tilfreds, kan man returnere barbermaskinen til producenten og få pengene igen.

Moderne barbermaskiner tilbyder som regel et flot design og er nemme at rengøre efter brug. Mange tåler vand og kan derfor anvendes i brusebadet. De billigere modeller har ofte ledning, men som regel kan barbermaskiner lades op på forhånd, så de er nem¬mere håndtere foran spejlet. En lækker og skånsom barbermaskine kan være med til at give en god start på dagen.

Sammenlign priser på Barbermaskiner her.
Flere produkter under denne reklame

Pris

Type

Mærke

Strømforsyning ?

Barbertid

Opladningstid

Hurtig opladning

Rengøring

Batteri type

Tilgængelige farver

Forhandler

Sider: 1 2 3 4 5    

Total antal sider: 12