Flere produkter under denne reklame

Haba Play Gym Color Fun 007302

Aktivitetstæppe, 1 dele, Trælegetøj, Aktivitetsstativ, Legetæppe Mere Info

fra kr 288

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Serie ?

Tema ?

Alder (fra) ?

Alder (til) ?

Antal dele ?

Bredde

Mærke

Forhandler

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 17

aktivitetstæppe

Alle kender de fjernstyrede biler, og har man fået godt tag på disse, kan man øge udfordringen og anskaffe sig en fjernstyret helikopter.

Det har altid været sjovt at styre en bil fra lang afstand, men når så man rent faktisk styrer en fjernstyret helikopter, der flyver, bliver det mange gange skæggere. Og det skal naturligvis tilføjes, at de nye fjernstyrede helikoptere nu er så kraftige, at de flyver godt og kan lave forskellige akrobatiske manøvrer, hvis man øver sig i at få dem til det. For når man siger fjernstyret helikopter, siger man også blær. Og netop derfor er der også et stort udvalg af fjernstyrede helikoptere, man kan købe, og de er alle bemærkelsesværdige på hver sin måde. Nogle ligner almindelige helikoptere, men ofte med to lag vinger for bedre at kunne flyve og lave tricks, mens andre ligner quadcoptere. Denne slags helikopter består af et styrehus, hvorfra der går fire bjælker, der leder ud til en propel hver. Disse fjernstyrede helikoptere er mere solide, da de har fire propeller i stedet for en, og de flyver dermed også mere stabilt. Desuden kan man få den til at lave loops ved pludseligt at styre i den modsatte retning. En anden slags fjernstyret helikopter, man kan købe, er en med tandem rotor. Det er en klassisk militærhelikopter, der er lang og, som navnet indikerer, har to rotorhoveder – en i hver ende. Dette gør også denne slags helikopter meget stabil, hvilket betyder, at den egner sig godt til begyndere, og desuden er den velegnet til indendørs brug.

Med de forskellige slags helikoptere fås selvfølgelig også forskellige motorer, der bestemmer, hvor kraftig den fjernstyrede helikoptere er.

Man kan altså få mange fjernstyrede helikoptere, der har hver deres fordele, alt efter om man er begynder eller øvet og, om man vil bruge den fjernstyrede helikopter indendørs eller udendørs.