NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type

Materiale

Alder (fra) ?

Mærke

Forhandler

Sider:  1

Total antal sider: 1

Bakugan

Sammen udviklede Sega Toys og Spin Master strategispillet Bakugan i forlængelse af den japanske tegnefilmsserie af samme navn. I tegnefilmene skal hovedpersonen Dan og hans venner redde Vestroia, som er den parallelverden, hvor Bakuganerne lever.

Spillet er koncentreret om Bakuganerne. De er små monstre, som er indkapslet i kugler, der skal trilles ind i kamparenaen. Kuglerne åbner sig op via en fjedermekanisme, når de lander på et særligt metal portalkort. Der udkæmpes drabelige kampe, når to Bakugan-modstandere åbner sig på det samme portalkort. Målet med spillet er at erobre tre portalkort, men udfaldet af spillet kan hele tiden ændres med de særlige egenskabskort og med det ekstraudstyr, som man kan købe til de forskellige Bakuganer. Der findes desuden seks egenskaber: Pyrus (ild), Aquos (vand), Haos (lys), Darkus (mørke), Ventus (vind) og Subterra (sten). Disse egenskaber påvirker også spillets gang.

Hver Bakugans styrke udregnes som en G-Kraft, der er afhængig af evner og våben. Bakuganen med den største samlede G-Kraft vinder kampen. Spillet kan spilles af op til fire personer, og der findes en udvidet udgave, hvor der skal erobres hele seks portalkort for at vinde spillet.

Der er kommet et væld af tilbehør til spillet siden dets lancering. F.eks. en Bakugan-æske med plads til et par Bakuganer og seks kort eller en praktisk Bakusphere med plads til 18 Bakuganer og op til 30 kort. Så er der styr på både kugler og kort mellem spil. Der findes også særlige spillemåtter, de såkaldte kamparenaer. En BakuRamp sender bakugankuglerne i luften og gør spillet endnu mere livligt. Med Bakugauntlet, der er en slags handske med indbygget regnemaskine, holder spillerne nemt styr på kort og score.

Bakuganerne har ikke kun indtaget brætspillenes verden, men de har også bredt sig som video- og computerspil. I dag er det også muligt at købe Bakugan legetøj, digitalkameraer, vækkeure og andre elektroniske produkter. I udlandet har der endda været lanceret Bakugan-madvarer, herunder et Bakugan-chokoladeæg.

På Bakugan hjemmesiden kan fans downloade pauseskærme og skrivebordstapeter samt spille online.

Bakugan er på rekordtid blevet et af de mest populære spil på markedet, og Bakugan Battle Brawlers vandt i 2009 Property of the Year prisen som det brand, der opnåede størst spredning i legetøjsindustrien det år. Bakugan udvikler ikke bare børn og unges kreativitet, men træner også deres regnefærdigheder. Bakugan er et spændende og actionfyldt spil, som styrker de sociale relationer på tværs af spillerne og giver mange timers begejstring.