Littlest Pet Shop Legetøj

Flere produkter under denne reklame

Littlest Pet Shop Backstage Style sæt - Littlest Petshop

LPS Backstage Style sæt Kom om bag ved scenen med dine yndli... Mere Info

kr 364

kr 403 inkl. fragt

 Gå til butik

Littlest Pet Shop Little Pet Shop - Temapakke til styling

Med en temapakke til styling kan du genskabe dine LITTLEST P... Mere Info

kr 138

kr 177 inkl. fragt

 Gå til butik

Littlest Pet Shop Multipakke - Littlest Petshop

LITTLEST PET SHOP - Multipakke Med denne multipakke med 4 sø... Mere Info

kr 299

kr 338 inkl. fragt

 Gå til butik

Littlest Pet Shop Petshop smykkesæt

Flot smykkesæt i Tinbox med Littlest Petshop motiv.Nikkelfri Mere Info

kr 99

kr 138 inkl. fragt

 Gå til butik

Littlest Pet Shop Blythe dukke

Blythe dukke fra littlest pet shop med tilbehør. Fra 4 år og... Mere Info

kr 99

kr 128 inkl. fragt

 Gå til butik

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Tema ?

Materiale

Alder (fra) ?

Alder (til) ?

Mærke

Sider:  1 2

Total antal sider: 2

Littlest Petshop

Littlest Pet Shop sætter legen i gang

De små figurer fra Littlest Pet Shop appellerer stærkt til børnenes omsorg med flotte farver og store øjne. Der er et væld af muligheder med Littlest Pet Shop fra dukker over kæledyr til huer og blind bags. Selvfølgelig er der også masser af tilbehør til dukkerne og kæledyrene.

Littlest PetShop legetøj er fælles interesse for mange børn, der kan samle, bytte og lege med kæledyrene sammen eller spille med og se flotte videoer på Littlest Pet Shops onlineforum.

Masser af muligheder med My Littlest PetShop

My Littlest PetShop åbner en ny verden for børn i ministørrelse – og ungerne elsker det. Legen går i timevis på spisebordet, når Littlest Pet Shop kommer frem. Blandt de mest populære køb er en Littlest Pet Shop Tropical-temapakke. Temapakken indeholder fire små Pet Shop-kæledyr og nuttet tilbehør som gynge, kikkert, kuffert og alt det andet, man skal bruge på en badeferie på en tropisk badestrand.

Med Littlest PetShop Adoption Center leger børnene med de små nuttede dyr, der sidder i deres bure og skal bortadopteres til nye ejere. Det er umuligt at stå for hundenes bedende øjne, når de venter på, at de nye ejere tager dem med hjem! Der er to Littlest Pet Shop-kæledyr til sættet samt tilbehør. Men selvfølgelig får de andre Littlest PetShop dyr, der bor i børneværelset, lov til at være med i legen. Det er en lettelse for børnene, når alle de nuttede små dyr på Littlest Petshop Adoption Center har fået sig et godt nyt hjem med ejere, der vil kaste al deres kærlighed på dem.

Et andet populært køb er et Littlest PetShop - Whirl Around Playground Playset. Med sættet kan børnene lege med de små nuttede kaniner, katte og hunde i mange farver. Børnene kan lade kæledyrene gynge sammen, løbe gennem tunnelen, køre ned ad rutsjebanen og have det lige så sjovt som børnene selv. Sættet er superlet for børnene at samle.

Hvis der efterhånden er så mange Littlest Pet Shop-kæledyr i samlingen, at den ikke kan transporteres uden videre, kan en Littlest PetShop - Carry Case være løsningen. Tasken er dekoreret med de flotteste mønstre og indeholder syv kæledyr.

Der er mange Nintendo DS-spil til Littlest PetShop

I spillet Littlest Petshop Biggest Star Pink - NDS skal det afgøres, hvilket kæledyr der vinder talentkonkurrencen. Hvem er den bedste skøjteløber eller model – hvem har talentet og skønheden i nuttet udstyr? Legen bliver aldrig kedelig med Littlest PetShop.