Lego City Godstog 60052

Byggesæt Lego CityTrain Track Set, fra 6 År, 888 dele, Tema: By Mere Info

fra kr 1.063

 Sammenlign priser

Lego City Politistation 60141

Byggesæt Lego City, fra 6 År, 894 dele, Tema: Politi, Station, Lager Mere Info

fra kr 500

 Sammenlign priser

Lego City Brandstation 60110

Klodser Lego City, fra 6 År, 919 dele, Tema: Brandmand, Bygn..., Station, Lager Mere Info

fra kr 548

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

Lego City Fire Boat 60109

Klodser Lego City, fra 6 År, 412 dele, Tema: Brandmand, By, Båd Mere Info

fra kr 443

 Sammenlign priser

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Serie ?

Materiale

Alder (fra) ?

Alder (til) ?

Antal dele ?

Mærke

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 13

Lego City

Lego City er en af de ældste Lego serier, og samtidig er det også en af de største og mest populære. De første modeller i serien kom helt tilbage i 1977, og siden da er der jævnligt kommet nye ting til i den travle Lego by. Det er en af de serier, hvor der er ting, der appellerer til både drenge og piger.

I Lego City kan alting ske. Her er forbrydere og politibetjente, så indimellem kan man opleve en vild biljagt rundt i byen, inden forbryderne er fanget og bragt tilbage bag lås og slå på politistationen. Man kan også møde brandmænd i fuld aktion, når der pludselig er brand et eller andet sted i byen. På brandstationen kan man se de flotte brandbiler, der holder klar til næste udrykning.

Lego City har selvfølgelig også sin egen togstation, lufthavn og havn, så man kan komme til og fra byen i passagertog og med godstog, i fly, i helikopter og med skib. Rundt omkring i byen er der veje, som de mange forskellige biler og køretøjer kan køre på. Både når de skal rundt i byen, og når der skal fragtes varer til og fra Lego City.

Huse er der selvfølgelig også mange af i Lego City, så alle Lego figurerne har et sted at bo og steder, hvor de kan købe ind osv. Der er et bageri, et postkontor, byens rådhus og andre flotte huse.

Uden for byen finder man skoven, hvor skovbetjentene holder til. En bondegård er der, og en stor og flot mine kan man også støde på. Meget længere væk fra byen er der et rumcenter med et månekøretøj, en rumfærge og en satellitaffyring.

De børn, der slet ikke kan få nok af Lego, vil helt sikkert også være glade for andre ting end klodserne, køretøjerne og figurerne fra Lego City. De kan for eksempel få rygsække, skoletasker, armbåndsure, LED lommelygter, nøgleringe, tøj, sengetøj, håndklæder, bøger, film og meget andet. Og en Lego City julekalender med klodser bag lågerne.

Sammenlign priser på Lego City.