Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Tema ?

Materiale

Alder (fra) ?

Alder (til) ?

Antal dele ?

Mærke

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 7

Lego Creator

Lego Creator er kreativ byggeleg for alle aldre.
Klodserne er de traditionelle grundklodser kombineret med en sand perlerække af specialklodser, der udvider mulighederne i det uendelige. Lego Creators univers er bygget op omkring dagligdags situationer og en overflod af fantasi.

Æskerne indeholder typisk 2-3 byggeplaner hver, så hvert produkt kan blive til flere forskellige figurer. Det øger værdien af sættene for de byggere, der nyder at arbejde efter arbejdstegninger.
Der er pakker med køretøjer og maskiner. Der er pakker med bygninger. Og der er pakker med dyr og robotter.
Den store transport blokvogn og helikopter kan også bygges om til en mindre lastbil med en sportsvogn på ladet, eller til en sej landrover med trailer og gummibåd.

Den fede off-road-racer med lygter, hækspoiler og affjedring i baghjulene kan bygges om til en cool firehjuls crosser, der sender fantasien ud over stepperne i en rasende fart, eller til en overfed trike-motorcykel, der kan cruise landevejene tynde.
Den orange miniflyver med to propeller om til en letvægtsjet og til en virkelig fed og fartfuld speedbåd.
Gummigeden er naturligvis gul. Den kan blive til en rå off-roaderog en kraftfuld kranbil.

Byggesættet Offroad Power har en fantastisk lækker specialdel med. Det er et spil med udveksling, som giver mulighed for at supplere den stærke firhjulstrækker med et frontspil, så dan kan klare sig selv, hvis den skulle køre fast i en mudderpøl i junglen. Denne offroader har en trailer med en mere handy firehjuls crosser, så der er masser af kraftfuld leg og fantasi at gå videre med. Skulle man blive træt af sin firehjulstrækker, eller får man bare lyst til nye udfordringer, kan man skille det hele ad og bygge en stærk offroad racer i stedet. Så er man klar til at indtage ørkenen i fuld fart. Eller man kan bygge den store lastbil med sin minilæsser på ladet.

Man kan også finde byggesæt til små og store flyvere med og uden lys. Disse kan bygges om til andre flyvere, til helekoptere, til både og til mange andre ting.
Blandt bygningerne finder man et traditionelt fyrtårn, som er spækket med detaljer, en bjælkehytte og adskillige forskellige beboelseshuse, der når de er bygget får samme legefunktion som dukkehuse. Biler og huse giver gode muligheder for at drenge og piger kan lege sammen.
Som en elegant detalje er Lego Creator sættene hver holdt i sin egen dominerende farvetone.
Alle Lego byggesættene kan naturligvis bygges sammen på kryds og tværs, så i ægte Lego-stil er der selvfølgelig ikke andre begrænsninger end børnenes egen fantasi.