Lego Mindstorms

 

Lego Mindstorms

Legos fantastiske robotserie, Mindstorms, er ikke bare legetøj. Mindstorms har med den kloge robotenhed NXT placeret sig allerforrest på den robottekonlogiske scene.
Mange af fremtidens ingeniører og robotprogrammører vil have fået deres grundviden om robotter ved at lege med Lego Mindstorms.
Den nye Lego Mindstorms NXT 2.0 er den naturlige videreudvikling af de tidligere modeller. Køb den til dine børn. Så vil du ikke blot få klogere børn, men også mange timers spændende samvær med børnene omkring den nyeste teknologi.

Lego Mindstorms hører hjemme i Legos Technic serie, så den passer sammen med alle dine Lego Technic dele, som jo igen passer sammen med alt dit andet Lego. Så når du har eksperimenteret med de robotmodeller, der følger med i kassen, når du får dit nye Lego Mindstorms sæt, kan du gå i gang med at bygge og programmere dine helt egne robotter.

På internettet findes der fora for folk, der hygger sig med Lego Mindstorms. Der findes de mest fantastiske sammenbygninger af adskillige robotenheder med deres mange forskellige sensorer og motorer. Disse robotter kan ganske enkelt styre alt. Du kan lave avancerede kuglebaner, du kan lave fantastiske musikinstrumenter, du kan lave imponerende sorteringsanlæg. Der findes endda Lego Mindstorms modeller, som helt automatisk kan løse en Rubriks Cube.

Undervisere i teknikfag har også fået øjnene op for værdierne hos Lego Mindstorms. Der undervises ved hjælp af nye Mindstorms sæt i både folkeskolen, gymnasiet og på de videregående uddannelser. Nogle steder lærer eleverne selv at udvikle nye sensorer til deres robotenhed, der både er så simpel, så enhver kan arbejde videre på den, og så avanceret, at professionelle robotteknikere kan bruge den til styring.

Lego Mindstorms består ud over robotenheden af en række motorer og sensorer. De medfølgende sensorer kan detektere tryk, lys/farve, afstand og lyd, men det er en simpel sag selv at bygge nye sensorer, som måler f.eks. temperatur, indhold af mineraler i vand, lufttryk, og hvad man ellers kan få brug for, når man leger med moderne robotteknologi.

Sammenlign priser på Lego Mindstorms.

kr 2.599

kr 2.599 inkl. fragt

LEGO MINDSTORMS EV3

LEGO MINDSTORMS EV3 er ikke på lager nu, men kan forudbestil... Mere Info

 Gå til butik

kr 3.000

kr 3.029 inkl. fragt

Lego Midstorms EV3

Slip de kreative kræfter løs med Lego Mindstorms EV3. Byg su... Mere Info

 Gå til butik

kr 2.617

kr 2.634 inkl. fragt

LEGO Mindstorms: MINDSTORMS 2013 (31313)

Blending the versatile LEGO building system with the most ad... Mere Info
EU

 Gå til butik

Flere produkter under denne reklame

Pris

Mærke

Byggelegetøj

Materiale

Alder (fra)

Antal dele

Sider: 1

Total antal sider: 1