Lego Ninjago Skæbnebåden 70618

Klodser Lego Ninjago, Lego The Movie, fra 9 År, 2295 dele, T..., Drake Mere Info

fra kr 836

 Sammenlign priser

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Tema ?

Materiale

Alder (fra) ?

Alder (til) ?

Antal dele ?

Mærke

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 11

Lego Ninjago

Lego Ninjago serien blev hurtigt meget populær blandt alverdens drenge, da den kom frem i 2011. Ved juletid i 2012, da julehandlen var på sit højeste, skete der endda det, at nogle af de mest populære Lego Ninjago æsker blev meldt udsolgt overalt. Lego endte dog med at redde juleaften for de fleste af de drenge, der håbede på Lego Ninjago under juletræet – de skruede op for produktionen og nåede det alligevel.

I Lego Ninjago møder man ninjaer, templer, drager, fremtidsvæsener og de sejeste køretøjer. Det handler om kampen mellem det onde og det gode. Og der er spænding hele vejen igennem.

I Lego Ninjago, med undertitlen Masters of Spinjitzu, møder man Spinjitzu-mestrene, som man skal hjælpe i kampen mod de onde magter. Den onde Lord Garmadon er sammen med sin søn Lloyd på en mission – han vil samle alle de fire gyldne Spinjitzu-våben (Jordskælvenes le, Lynets nunchakver, Kastestjernen af is og Ildsværdet) og bruge dem til at herske over hele verden. Og det gælder om at stoppe ham.

De fire ninjaer er Cole, Kai, Jay og Zane, og de kæmper alle om at blive den grønne ninja. Hvem af de fire, der er den sejeste, kan føre til højlydte diskussioner blandt indædte Lego Ninjago fans i alle aldre.

Man kan få mange forskellige spændende Lego Ninjago samleæsker med figurer og køretøjer med navne som Fangpyrekøretøjet, Slangemotorcyklen, Samurairobotten, den Ultrasoniske angrebsmaskine, Fangpyre mech, Kais ildrobot, den Gyldne drage, Garmatron og mange mange andre.

Ud over samleæskerne kan man købe de populære Lego Ninjago sæt med en spinner, figurkort, kampkort og en Lego figur med våben. Det er især figurerne og de medfølgende våben, som drengene vil have fingre i, og visse af figurerne kan være temmelig svære at få fat i.

Alle Lego Ninjago fans ved, at man også kan købe masser af andre ting med Lego Ninjago, blandt andet de populære DVD film, Nintendo spil og brætspil. Men der er også skoletasker, penalhuse, drikkeflasker, madkasser, sengetøj, LED lommelygter, vækkeure, armbåndsure, tøj og meget andet.

Sammenlign priser på Lego Ninjago.