Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Materiale

Alder (fra) ?

Alder (til) ?

Antal dele ?

Mærke

Forhandler

Sider:  1

Total antal sider: 1

Lego Cars

Tag et skridt ind i Legos vidunderlige univers og mød karaktererne fra Disneys film Cars. Tag Lynet McQueen i hånden og hjælp ham mod sejren om det eftertragtede Stempel Cup-trofæ. Hjælp ham til at vinde over sin store rival Francesco i det store grandprix. Den evige trofaste Guido står i pitstoppet og hepper, mens han sammen med sin makker Luigo har travlt med at sikre, at alt kører på skinner. Kan du hjælpe pitmandskabet i nødssituationer, så Lynet McQueen vinder det store grandprix foran de mange tilskuere? Mød også Bumle. Han er i gang med en af sine spændende missioner som spion. Kan du udstyre ham med spionværktøjet og guide ham gennem missionen, så han ikke kommer til skade? Lykkedes det ham og Holley Shiftwell at hjælpe Lynet McQueen ud af Big Bentley klokketårnet? Hvad med at guide Mack og Lynet McQueen hen til Kølerkildekøbing, så de kan slappe af, få fyldt benzin på og få en lækker bilvask?

Mød desuden karaktererne Francesco og Shu, Lynet McQueens rivaler i det store grandprix, den onde Professor Z og den engelske superspion Finn McMissile.

Lego Cars er en legoserie for 5-12-årige. Lego Cars-pakkerne tager udgangspunkt i bestemte scener fra filmen. På denne måde sikrer det en oplevelse af, at man kan leve sig ind i en anden verden, hvor det blot er tankerne og fantasien, der sætter grænser. Alle karaktererne er udførligt lavet, så de ligner karaktererne fra filmen på en prik. Dette er med til at give en følelse af, at man får muligheden for at lave sin egen version af filmen Cars.

Hvad enten man har set filmene eller ej, så er der intet til hinder for, at man kan leje med Lego Cars. Man bestemmer selv udfaldet af de forskellige grandprix og de andre scener, der udspiller sig.

Lego Cars-pakkerne lægger desuden op til, at man inddrager flere personer i sin leg. Mange af pakkerne indeholder flere karakterer, som så kan håndteres af flere personer. Dette kunne eksempelvis være i det store grandprix, hvor der på denne måde er rig mulighed for at skabe et ægte, dramatisk og virkelighedstro kapløb med figurerne. Mulighederne for leg er uendelige, og det er kun din fantasi, der bestemmer, hvor omfattende legen kan blive.

Der er ingen tvivl om, at målgruppen er drenge. Lego Cars-serien er en oplagt gaveidé til drengen, der elsker biler og har en fantasi, der tillader barnet at sætte sig ind i det fantastiske Lego univers.