Lego Toy Story Legetøj

Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Serie ?

Mærke

Forhandler

Sider:  1

Total antal sider: 1

Lego Toy Story

”Mod det uendelige univers!!!”
Sådan kan du råbe, hvis du får fat i ét af de mange byggesæt fra Lego Toy Story.
Disneyfilmene fra Pixar om den klassiske cowboydukke, Woddy, den fantastiske astronaut, Buzz Lightyear, og alle deres venner fra legeværelset vækkes til live, når de 7-14 årige bygger med Lego Toy Story.

Byggesættene er bygget op over filmenes univers, og du finder de mest populære figurer i pakkerne.
Ud over Woddy og Buzz Lightyear finder du naturligvis også den søde cowboypige Jessie, zombierne med tre øjne, dinosauren, grisen, hesten Bullseye, den gamle cowboy Stinky Pete, de overfriske grønne soldater og mange, mange flere.

Du kan med andre ord gennemspille Toy Story filmene igen og igen, og du kan lave dine helt egne scener.
Affaldsforbrændingen giver den onde Lotso mulighed for at ødelægge alt legetøjet, men mon ikke Woddy og vennerne får held til at overmande ham, så alt ender godt. Sættet er bygget op omkring en herlig bevægelig mekanik, med kran, container, transportbånd og forbrændingskammer, og der er masser af spændende og sjove detaljer, som f.eks. ildklodserne, der gør det hele mere dramatisk.

I den mere fredelige ende af skalaen finder du et fantastisk togsæt med et gammeldags westerntog bestående af et stort damplokomotiv, en pengetransportvogn, en spisevogn og en passagervogn. Toget er selvfølgelig bemandet med dejlige Toy Story figurer, så Woddy og Jessie kan beskytte de mange penge under transporten.
Buzz Lightyear har en Pizza Planet truck, som er langt mere end bare en bil. Put pizzaer ned i hullet i motoren og brug den mekaniske udløser på bilens bagende til at skyde pizzaer ud af forenden. Det er Toy Story fantasi i højeste gear.

Den onde Lotso har også en affaldsbil, som han forsøger at fange Woddy og Jessie med. Heldigvis er den konstrueret sådan, at de kan slippe ud af den vippende bagklap. Han har også en traditionel gul dumper, som kan flytte de tunge Legosten rundt omkring, hvor de generer de gode figurer mest muligt.
En racerbil med pull-back-motor har også fundet vej til Toy Story serien, så Woddy og Buzz Lightyear kan rigtig få fart på, når de skal ud og redde legetøjets verden.

I Toy Story filmene bliver legetøjet levende. Sådan er det også med Lego. Børnenes fantasi står aldrig stille, og når først Legolegen er i gang, så oplever børnene Legetøjet som levende figurer, der udspiller virkelige situationer styret af børnenes fantasi. Toy Story serien kan selvfølgelig bygges sammen med alt det andet Lego, så mulighederne er ubegrænsede.