Disney Legetøj(2 349)

Børnene elsker Disney legetøj, og sådan har det været længe. Masser af Disneyprinsesser og små figurer, er noget af dét børnene ønsker sig til jul og fødselsdage. Og det begrænser sig ikke længere kun til figurer og legeting, når man køber Disney legetøj; Nu får du nemlig både bamser, dukker, gulvtæpper, sengetøj, håndklæder og strandting, med motiver, fra de forskellige velkendte Disneyfilm, når du begiver dig ind i Verdenen af Disney Legetøj. Det er især børn fra 3 til 9 år, der er specielt glade for, at lege med Disney legetøj. Du kan få Disney legetøj i mange butikker og supermarkeder, og selvfølgelig også online.

...

Disney Princess

Disney Princess hører under Walt Disney og er baseret på prinsessefigurerne fra en række Disneyfilm. Disney Princess omfatter Snehvide, Askepot, Aurora, Ariel, Belle, Jasmine, Pocahontas, Mulan og Tiana. I oktober 2011 bliver Rapunzel tilføjet flokken af prinsesser, når filmen Tangled får premiere.

Andre af Disneys hovedrolleindehavere har været på gæstevisit som prinsesse, men ikke blevet optaget i den eksklusive kreds af Disney prinsesser. Det gælder f.eks. Lady Marian fra Robin Hood, Nala fra Løvernes Konge, Megara fra Herkules og Alice fra Alice i Eventyrland. Klokkeblomst var i begyndelsen en Disney Princess, men hun passede ikke rigtigt ind i prinsessekonceptet.

Idéen til en prinsesseserie opstod, da en af Disneys medarbejdere var til et Disney on Ice show, hvor mange af de yngste piger havde iklædt sig prinsessetøj. Der var åbenlyst et uopdyrket marked for små piger med store prinsessedrømme. Disney Princess blev derfor med det samme en succes på trods af et begrænset markedsføringsbudget.

Disney Princess serien omfatter både dukker, sangvideoer og mange andre produkter rettet mod børn. Disneyfilmene kan naturligvis købes på dvd, og sangene findes også på cd, så pigerne kan synge med hjemme på børneværelset. Dukkerne ligner på en prik de prinsesser, som børnene allerede kender fra filmene, og der kan tilkøbes ekstra kjoler og udstyr.

Disney Princess kan tages med i børnehave eller skole i form af penalhuse, madkasser, farveblyanter, klistermærker, notesbøger og skrivesæt. På børneværelset kan der være Disney Princess tæpper, puder og reoler.

Aftensmaden kan selvfølgelig indtages på en Disney Princess tallerken. Ja, selv på stranden kommer Disney Princess med i form af solbriller, sandaler og badedragt. Som samleobjekter findes der desuden pins, figurer og snekugler med prinsessemotiver.

Disney Princess har også indtaget videospillenes verden, og der findes adskillige spil til både PlayStation, PC og Nintendo Wii. På Disneys hjemmeside findes en lang række spil med Disney prinsesserne som hovedpersoner. Pigerne kan desuden selv bygge scener fra filmene og printe prinsessebilleder til farvelægning. På bedstevenindens fødselsdag sender den lille prinsesse selvfølgelig et elektronisk Disney Princess fødselsdagskort.

Som sagt opstod idéen til Disney Princess i forbindelse med små pigers udklædning som prinsesser ved et isshow, og det er i dag muligt at købe Disney prinsessetøj, -sko og –parykker samt smykker og tasker, så småpigerne virkelig kan komme til at ligne deres yndlingsprinsesse.

Hvis man vil møde en Disney Princess i virkeligheden, må man tage til en prinsessefest i en af Disneys forlystelsesparker eller på krydstogt med Disney Cruise Line.

Filter1

Vis