Pris

Mærke 1

Butik

Sider:  1

Total antal sider: 1

Teksta

Kæledyr er søde og kærlige, men i vores travle verden er det ikke altid muligt at finde tid til at passe, fodre, motionere og gøre rent efter et kæledyr. Det behøver ikke at betyde, at man ikke kan have et kæledyr, for med Teksta kan du alligevel få en hvalp eller killing. Eller var det noget med en kæledinosaur? Teksta robotterne er teknologiens gave til dyreelskere, der ikke har tid eller plads til at have et levende kæledyr.

Søde og dygtige kæledyr

Du kan få dit robotkæledyr til at gå, standse og danse blot ved at bevæge dig. Din hånds bevægelser styrer bogstaveligt talt kæledyrets bevægelser. Du kan endda få den til at slå baglæns saltomotaler, hvilket er noget de færreste hunde lærer selv med mange timers træning. Din teknologiske hundehvalp kan endda udtrykke sine følelser gennem sine øjne og logre med halen. Du kan endda få den til at reagere og gå hen til dig ved blot at kalde på den.

Alle fordelene uden udgifter

Fordelene ved et elektronisk kæledyr er mange. Først og fremmest skal du ikke have dårlig samvittighed over at tage på arbejde eller i skole i mange timer ad gangen. Din hundehvalp savner dig ikke, og den kommer ikke til at gnave i dine sko eller lave små uheld på tæppet. Du skal ikke købe foder i dyre domme, og der er ingen dyrlægeregninger. Den eneste udgift vil være nye batterier.

Teksta hunden indtager rummet

En del af markedsføringsstrategien involverede en tur i rummet for den avancerede robothund. Som den første robothund nogensinde blev Teksta i 2013 sendt op i en rumkapsel og udførte et frit fald fra omkring 100.000 meters højde. Teksta har naturligvis også en tilhørende app til både iOS og Android, hvorfra man kan styre vovsen. Du kan for eksempel skrue ned for dens gøen, hvis du gerne vil have lidt fred og ro. Det kan du ikke med en levende hundehvalp.