GoPro

GoPro er mest kendte for deres helt unikke tilgang til ekstremsport. Med et GoPro videokamera er det slut med at gå glip af de vigtige øjeblikke. Du kan benytte dit nye GoPro videokamera under selv de mest ekstreme aktiviteter. Hos PriceRunner har vi samlet en masse GoPro videokameraer i en overskuelig oversigt, så du har det bedste sortiment at tage udgangspunkt i, inden du gør dit endelige køb.
Er du på udkig efter noget bestemt? Så kan du med fordel anvende vores smarte søgefunktion her på siden, som lynhurtigt finder, det du søger. Du kan også lade dig inspirere af de mange brugeranmeldelser tilgængelige på de forskellige GoPro videokameraer.

GoPro

Hvis du er til ekstremsport, actionfyldte ferier eller bare gerne vil dokumentere dine aktive oplevelser, så er GoPro videokameraer noget for dig. Her får du et kompakt kamera, der er designet til at blive brugt af sportsfolk og eventyrer. GoPro har to serier, en Hero3 og en Hero3 Plus. I hver af disse serier findes White, Silver og Black udgaver. White er den billigste udgave, men har også tilsvarende færre funktioner. Silver er mellemudgaven, mens Black har luksusudgaven med fjernbetjening og meget andet. Et GoPro kamera er naturligvis slagfast og vandtæt, så du kan tage det med ud under alle slags forhold. Uanset om kameraet er tiltænkt husets teenager eller den seriøse og krævende topatlet, findes der en udgave, som passer til både krav og pengepung. Du kan selvfølgelig tilkøbe ekstraudstyr i form af monteringsudstyr til hjelme, cykelstyr og andet samt tasker, billadere og meget mere. Med et GoPro kamera kan du dokumentere og dele dine actionfyldte oplevelser med venner og familie.

Sammenlign priser på GoPro.

Flere produkter under denne reklame

Pris

Type ?

Video opløsning

Mærke 1

Stillbillede

Stillbillede opløsning (MP)

Wi-Fi

Display

Billedstabilisator

Blitz / Videolys

Max billeder pr. sekund (FPS)

microSD

Ekstern hukommelsesstørrelse (GB)

Fjernbetjening

Højde

Bredde

Dybde

Sider: 1

Total antal sider: 1