Philips HD2686 brødrister

Denne avancerede brødrister fra Philips bringer avanceret teknologi, et udsøgt design med krombelagt top samt mange brugervenlige funktioner og indstillinger ind i dit køkken.

Med dens to ekstra lange, brede og dybe brødholdere, er der plads til langt de fleste brødtyper, og teknologien sørger for, at skiverne bliver ristet lige meget, hvad enten de er tykke eller tynde. Foruden den almindelige løftefunktion til at hæve brødet når det er færdigristet, er der også en ekstraløft-funktion, så man er i stand til at tage selv meget små skiver brød op ad brødholderne, uden at man skal være bange for at brænde fingrene. Desuden forbliver ydersiden af brødristeren kold og sikker at røre ved under brugen, så der ikke sker ulykker, hvis et barn for eksempel kommer til at røre ved den.

Denne brødrister har også en speciel bollerist, der kan slås op ved at trykke på en udløser. Risten er beregnet til opvarmning af boller og croissanter, og derved får man altså muligheden for at benytte dette produkt til opvarmning og ristning af endnu flere former for brød.

Brødristeren har tre funktioner og hele otte digitale indstillinger. Foruden funktionen til at riste brød, er der en optøningsfunktion samt en smart genopvarmnings-funktion til at opvarme brød, der i forvejen er ristet. Ved at bruge denne funktion kan man opvarme den halv-kolde skive ristede brød, så den igen bliver varm og lækker, uden at den bliver endnu mere ristet. De tre funktioner har hver deres knap på fronten, og når den ønskede funktion er valgt, kan man vælge imellem hele 8 forskellige niveauer. En lav indstilling (1-2) vil give let ristet brød, og en højere indstilling (5-8) vælges for at få et mørkere resultat. Der vælges niveau ved hjælp af to taster. Det aktuelle niveau er vist med lysindikatorer.

Står brødristeren ubenyttet i mere end 10 minutter, vil alle lysindikatorerne slukke for at spare på strømmen. Ved et enkelt tryk på en hvilken som helst knap vækkes brødristeren straks til live igen, og den senest anvendte risteindstilling vil atter være aktiv.

Når den ønskede indstilling er valgt, trykkes håndtaget på fronten ned for at tænde brødristeren. Når brødet er færdigt, springer det op, og brødristeren vil automatisk slukke. Skulle man ønske at afbryde ristningen, optøningen eller gen-opvarmningen før den er færdig, kan man til hver en tid trykke på stopknappen ovenpå brødristeren, hvorefter brødet vil springe op.
Med målene (L x B x H) 30 x 15,2 x 13 cm, optager brødristeren ikke meget plads i køkkenet, og med den lange ledning på hele 85 cm, er der rig mulighed for at stille den, lige hvor den passer ind. Hvis man ikke har brug for hele ledningens længde, kan den overskydende del rulles op omkring nogle små tapper i bunden af apparatet.

Kommentarer til