Philips Ismaskine HR2304

Med denne smarte ismaskine fra Philips, er det let at lave sin egen lækre is af friske råvarer og helt uden farvestoffer og konserveringsmidler. Og så er strømforbruget endda kun 20 W.

Med de medfølgende opskrifter kan man lave en masse forskellige isvarianter, og hvis man ønsker at lave sin helt egen smagsvariant, skal man bare huske at bruge målene fra den, af de medfølgende opskrifter, der ligner ens egen opskrift mest.

Det er tilmed rigtig nemt at lave is med denne ismaskine. 18-24 timer før man vil benytte ismaskinen, lægger man fryseelementet i fryseren ved højst -18 grader. Fryseelementet skal ligge med bunden nedad, og det er en god idé at lægge det i en godt tillukket frysepose for at undgå, at der dannes is på overfladen. Når man så skal lave isen, blander man ingredienserne og tænder ismaskinen. Herefter hældes ingredienserne i maskinens skål, og man har mulighed for at vælge to forskellige indstillinger. Enten kan man indstille maskinen til at lave softice eller til at lave hård is.

Med det kraftige kølesystem kan man lave sin helt egen is på kun 30-50 minutter, afhængig af opskriften og ingrediensernes temperatur. Almindelig hård is tager ca. 40 minutter at lave, og laver man softice, tager det ca. 20 minutter før den er klar. Man kan fremstille op til 1 liter softice eller 0,8 liter hård is ad gangen. Hvis man ønsker det, kan man købe et ekstra køleelement, og så får man på den måde mulighed for at lave en større portion is ad gangen, eller man kan lave to portioner lige efter hinanden.

Ud over muligheden for at lave de to forskellige typer is, er det også muligt at ombestemme sig for, hvilken type is man ønsker, efter maskinen er startet. Op til 10 minutter efter ismaskinen er sat i gang, kan man nemlig skifte fra fremstilling af almindelig is til at lave softice, eller omvendt. Desuden er der en smart foranstaltning, der gør det muligt at bevare softicens konsistens i længere tid. Dette er praktisk, hvis man glemmer at slukke for ismaskinen eller af en anden årsag ikke kan holde øje med den. Hvis man har valgt softice-funktionen, og maskinen ikke er slukket inden 30 minutter, sørger maskinen selv for at nedsætte rørevingens omdrejningshastighed. På den måde bevares softicens bløde konsistens bedst muligt.

Sikkerheden ved dette produkt er også helt i top. Den indbyggede sikkerhedsafbryder stopper automatisk ismaskinen, hvis den har været tændt i 120 minutter, eller hvis den bliver overbelastet. På den måde forebygger man i højere grad risiko for, at der opstår brand i produktet, eller at det går i stykker. Desuden er væsken i fryseelementet en ikke-giftig saltopløsning, så man skal ikke være nervøs for ens helbred, hvis der skulle gå hul på det.

Kommentarer til