Computer artikler

Computer

Her på siderne kan du læse om forskellige Computer produkter - samtidigt med at du finder links til sammenligning af priser.

Seneste artikler

Samsung Galaxy Tab og mig

Samsung Galaxy Tab og mig

Da iPad’en og diverse tabs begyndte at komme frem, kunne jeg overhovedet ikke se meningen. Altså, hvis man både ejede en bærbar og en smartphone, så var man da dækket rimeligt godt ind … ikke?

iPad 3?

iPad 3?

Siden den første lancering i 2010 har Apple solgt mere end 40 millioner iPads. Det er knapt et år siden iPad 2 blev lanceret, men nu er der tid til en opdatering.

iPad 3 på vej

iPad 3 på vej

For ca. to års siden lancerede den nu afdøde Steve Jobs den første iPad og det med en voldsom og en smule uventet succes. Sidste år kom iPad 2 så, og nu er der altså en 3’er på vej.

IPad – den næste generation

IPad – den næste generation

Sæt dig i sofaen med alle verdens aviser, de bedste blade, en masse gode spil, en stak gode bøger og masser af musik og video uden at rode. Det hele ligger i din iPad.

Acer Iconia

Acer Iconia

Acer Iconia er en helt ny computertype med touchskærm, som giver dig en
anderledes og mere inspirerende oplevelse, når du bruger computeren.

Næsten alle hjem har i dag en computer

Næsten alle hjem har i dag en computer

I Danmark er en computer blevet allemandseje og navne som dell, lenovo, apple, asus, eller hp er navne de fleste har hørt om og måske har hardware fra.

Lidt om iPad

Lidt om iPad

iPad er en mellem ting mellem en smartphone og en bærbar computer, som er designet og udviklet af den store elektronik gigant Apple.

Byg din computer selv

Byg din computer selv

Oftest køber forbrugeren sin computer samlet, med dertil hørende programmer og applikationer, men har du bare en lille smule forstand på hardware, kan du spare
mange penge ved selv sætte systemerne op.

3d Vaio

3d Vaio

2010 må siges at være året hvor 3D for alvor fik sit gennembrud i den teknologiske Verden. Biograferne var aften efter aften fyldt når de viste de nye, flotte 3D film.

Toshiba Folio 100

Toshiba Folio 100

Toshiba Folio 100 er en stilfuld mini computer, som kan sammenlignes med Apples
iPad. Toshiba Folio 100 har en lang batteritid på op til 7 timer på en enkelt opladning.

Acer Iconia vs. Apple iPad

Acer Iconia vs. Apple iPad

Acer Iconia: Med dobbelt touch-screen, er en hybrid mellem en bærbar computer,
tablet og netbook og den bliver lanceret snart. Er den kommer for at aflive IPAD?

Ipad kan bruges som telefon

Ipad kan bruges som telefon

Den nye ipad er en drøm af en telefon hvis du vil bruge den til det, der ligefrem truer den bærbare computer, med sin overskuelighed og let tilgængelige applikationer. Kun når det kommer til længere dokumenter kan det være mere let at bruge den bærbare.