januarudsalg 2017

Januarudsalg 2017 på PriceRunner!

Efter jul kommer udsalg – og dermed din chance for at spare penge og gøre gode køb! Vi samler links ud til butikkernes januartilbud.

Januar og januarudsalg. Den første måned på året, hvor fysiske forretninger og netbutikker går all-in på at få tømt ud i lageret og klistrer butiksfacader og hjemmesider til med udsalgsskilte. Til fordel for dig.

Mange brands og butikker kickstarter dog allerede januarudsalget og de mange rabatter mellem jul og nytår, hvorfor januarudsalg af nogle butikker også markedsføres som vinterudsalg 2017.

Uanset udsalgets titel er perioden efter jul en af de travleste handelsdage på året, og her på siden kan du finde links ud til butikkernes januarudsalg 2017 – hvad enten du er på jagt efter tøj, TV, anden elektronik, brugskunst til hjemmet eller noget femte - og det er DIN chance for at spare mange penge! Se blot her:

Hvornår er der januarudsalg?

Dét er faktisk et rigtig godt spørgsmål og kommer meget an på den enkelte butik. Umiddelbart vil det klare svar jo være, at januarudsalg 2017 starter ”til januar”, men blandt andre CDON.com og flere andre er begyndt at slå jule- og januarudsalget sammen til et egentligt vinterudsalg.

Mange udsalg er altså allerede i gang i dagene op til juleaften eller lige efter, og så kan man jo diskutere, hvad udsalget retteligt skal hedde. "Januarudsalg 2017"? "Vinterudsalg 2017"? "Sidst i december-udsalg?"

Både de fysiske butikker og nettet kommer i hvert fald til at bugne med tilbud, så januarudsalg 2017 er bestemt en oplagt anledning at shoppe helt amok, hvis du har fået gavekort eller penge i julegave – eller bare vil bytte en julegave og få mere for pengene.

Shopping i København
Foto: Flickr.com/streamishmc

Januarudsalg - Hvad kan jeg forvente?

Januarudsalg 2017 er udsalget, hvor butikkerne sorterer ud i alskens varer oven på julehandlen, så de har tilstrækkelig lagerplads til de mange nye sæsonvarer, der kommer på markedet – eksempelvis nye TV, der vanen tro lanceres i foråret. Så rabatter på TV kan du bestemt regne med til januarudsalg 2017.

Du kan også regne med, at butikkerne er klar med nye kampagner og skarpe tilbud, der gælder fra december og et stykke ind i januar, mens januarudsalg 2017 er i gang. Men du må også forberede dig på, at januarudsalgets største prisbaskere kan findes i et lille antal og hurtigt er væk igen.

Januarudsalg - Sådan forbereder du dig

Og så kan det i øvrigt være hulens svært at sige nej tak til de store rabatter, men husk på, at selvom der er mange gode tilbud til januarudsalget 2017, så er der også udsalgstilbud, der ikke er nær så gode, som de giver udtryk. Derfor: Sammenlign prisen med laveste markedspris her via PriceRunner, inden du handler.

Shopper du i fysiske forretninger, kan du med fordel bruge PriceRunner-app’en (iOS og Android) og app’ens indbyggede stregkodescanner, der på et øjeblik leder dig ind til produktet her på PriceRunner, så du kan holde prisen op mod prisen hos andre forhandlere. Er det en god pris? Eller en knap så god pris?

PriceRunner iOS og Android app

Alt er dog ikke gjort ved at sammenligne prisen, selvom det er et stærkt værktøj i tilbudsjagten. Der må nemlig også ganske basal forberedelse til, hvis du vil sikre dig at gøre de gode køb til januarudsalg 2017:

1

Find frem til, hvilke produkter du er på jagt efter. Har du en specifik farve, størrelse eller mærke i tankerne? Det kan gøre det nemmere at finde frem til produktet, når butikken slår dørene op til årets januarudsalg og folk stormer ind.

2

Undersøg produkterne på forhånd. Så kender du forskellen på produkterne, hvornår produktet er sendt på markedet og meget mere. Og så et godt råd: Finder du til januarudsalg 2017 en billig smartphone med 16 GB lagerpladds, så vær opmærksom på, at 16 GB ikke rækker langt, hvis du tager mange billeder og downloader mange apps.

3

Sørg for at huske det mentale overskud og den gode tid, når du er på tilbudsjagt under januarudsalget 2017. Tag et par dybe indåndninger og jagt så de skarpe tilbud! ;)

Januarudsalg 2017

Sådan gik januarudsalget sidst

Når januarudsalget (eller vinterudsalget, om man vil) falder samtidig med det store julegavebytte-ræs, ja, så er der pludselig mange mennesker i landets gågader og også fysiske butikker. Sådan var det også hos elektronikkæden Power, hvor hundredvis af forbrugere stod klar i morgenkulden for at score et af kædens køtilbud, der sparkede januarudsalget i gang sidst i december sidste år.

- ”Vi er overvældede over, at så mange kunder er mødt op så tidligt. Godt nok er vores tilbud ekstra gode i dag, men i dag er konkurrencen også hård, fordi så mange butikker starter deres januarudsalg,” lød det sidste år fra administrerende direktør i Power Jesper Boysen.

I Odense foran Power i Rosengårdcentret var omkring 250 fynboer mødt op, oplyser elektronikkæden, og ved Powers største varehus i Herlev skulle der have stået omkring 200 kunder i kø.

... spørgsmålet er så blot, hvordan årets januarudsalg 2017 bliver? Tiden vil vise det. Indtil da husk blot PriceRunners vise ord: Sammenlign prisen, før du handler!