Konsumentinformation

Her har vi samlet alle de informationer du kan havde nytte af som forbruger, alt fra hvordan du undgår shopping "hang over" (tømmermænd) til hvor du finder informationer om tolden. Hvis der er noget du mener vi savner på denne side, så kontakt os venligst på info.dk@pricerunner.com. Quick links: Om PriceRunner (forbrugerguide), B2B, medlemsskab.

Ting at tænke på når du handler

Den sorte liste

Her finder du forhandlere eller leverandører som er sort listet eller under observation på PricRunner. Dette kan f.eks. være svigtende levering, service og support, kundekontakt, betalingssikkerhed, finansiel stabilitet eller andre ting der kan skade PriceRunners bruger.

Links

Pricerunner har her listet nogle relevante links til dig som forbruger, her kan du finder mere information om at regler, produkter og handle på internettet inden- og udenfor EU.

E-handel (Net-tjek)

Et site der giver forbrugere et overblik og guidelines i e-handel.

Firmatjek

Firmatjek er en liste over virksomheder, som ikke har efterlevet Forbrugerklagenævnets afgørelser.

Forbrugerrådet

Forbrugerrådet er en uafhængig forbrugerorganisation, der varetager alle forbrugeres interesser overfor erhvervsliv og myndigheder.

Tænk

Forbrugerbladet Tænk samt Taenk.dk udgives af Forbrugerrådet med artikler og test af stort set alt…

E-mærket

e-mærket er den danske mærkningsordning for tryg og etisk forsvarlig færden og handel på Internettet. Er en e-mærket forhandler listet på Pricerunner, vil der være et e-mærke symbol.

Internethandel for private - Indenfor EU og udenfor EU

En vejledning fra told og skat som retter sig til private, der ønsker at købe varer eller ydelser via internettet.

Ret & Råd

Ret&Råd er Danmarks førende advokatkæde med omkring 570 medarbejdere heraf ca. 175 advokater på 67 kontorer fordelt over hele landet.