På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 4S 16GB køb.

Apple iPhone 4S 16GB

iPhone 4S 16 GB er skarp ned til mindste detalje.

Apple har længe været et fyrtårn indenfor smartphone-teknologien og sat standarden for, hvad en moderne telefon skal kunne.

Med en iPhone 4S 16 GB finder du alle de funktioner, du har brug for. Modellen er kendetegnet ved at være indkapslet i Apples elegante og stilrene design. Du får den gennemtestede model til en overkommelig pris i forhold til de nyere modeller på markedet.

Skærmen i iPhone 4S 16 GB i Retina-opløsning er skarp ned til mindste detalje. Med sine 3,5 tommer er der rigeligt med plads til at læse e-mails og kigge på hjemmesider, men samtidig kan telefonen nemt passes ned i en lomme. Kameraet er med sine 8 megapixels i stand til at tage billeder af høj kvalitet, og du får alle Apples kendte muligheder for at tage forskellige typer af fotografier som eksempelvis panoramaer. Foran telefonen sidder der et kamera, så du er klar til at tale via FaceTime, der er den indbyggede mulighed for videosamtaler med andre Apple-enheder.

iPhone 4S har været på markedet i et par år, og med iOS 8-styresystemet har du alt, hvad du skal bruge af Apples let anvendelige værktøjer, f.eks. AirPlay til at forbinde til trådløse højttalere og CarPlay, så telefonen kommunikerer med din bil, hvis den understøtter CarPlay.

Du går heller ikke på kompromis med datahastighed eller forbindelsesmuligheder ved at vælge iPhone 4S, der understøtter både 4G-data og Wi-Fi samt Bluetooth 4.0. Endelig har du mulighed for at forbinde den til en Apple TV-boks og få indholdet fra din skærm vist på et fjernsyn, tilmed i HD-opløsning.

Med en iPhone 4S får du ikke alene adgang til en lang række skræddersyede apps i Apples App Store, telefonen er også gearet til at køre de mere avancerede apps. Den indbyggede gyro og det avancerede accelerometer er nogle af de tekniske foranstaltninger, der giver dig mulighed for at bruge forskellige funktionelle apps, der kan hjælpe dig i din hverdag eller give dig en sjov oplevelse.

I den indbyggede 16 GB hukommelse har du plads til masser af billeder og videoer. Skulle du komme til at mangle plads, så understøtter modellen også iCloud, hvor du har mulighed for automatisk at få gemt dine optagelser på Apples servere. På den måde har du altid en backup af dit materiale og kan frigive plads på din egen telefon. iCloud giver dig også let mulighed for at gemme dine kalendere, noter og beskeder på tværs af dine Apple-enheder.